Danak lošim igrama: Pala prva trenerska glava u ABA ligi! (VIDEO)
Foto: Fonet

Kraj!

Danak lošim igrama: Pala prva trenerska glava u ABA ligi! (VIDEO)

Iako je njegov tim u poslednjoj utakmici imao čak i +14, ostvario je četvrti uzastopni poraz, pa nije bilo druge no da dođe do prekida saradnje
Objavljeno:
foto: Fonet

- Činjenica je da nismo imali sreće. Imali smo pobedu u rukama, ali je lopta u nekoliko navrata sama ulazila u naš koš, posle nekih loših reakcija Džoša Skota - rekao je on.

Rajković je istakao da u timu makedonskog šampiona nije bilo Džeremaje Mejsija i Torija Tomasa, sa kojima je klub rešio da prekine saradnju, kao i da je igrao sa povređenim Đorđem Drenovcem i Jurom Lalićem i neuigranim Stefanom Sinovecom.

Bivši trener MZT je rekao da dosadašnji rezultati nisu dobri, ali da treba uzeti u obzir da je tim poražen od protivnika koji će sigurno biti u gornjem delu tabele.

- Mislim da tim koji smo oformili ima šanse da ostvari pobede potrebne za plasman u gornji deo tabele ABA lige. Momci definitivno imaju kapacitet i verujem da će uspeti u tome - rekao je Rajković.

Skopski košarkaški klub će u sredu igrati utakmicu prvog kola u Evrokupu u Litvaniji protiv Lietkabelisa, a ekipu će voditi dosadašnji Rajkovićev pomoćnik Aleksandar Jončevski.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.