PARTIZAN IZJEDNAČIO U POLUFINALU: Crno-beli nošeni sjajnom atmosferom savladali Megu! 81:77
Foto: Starsport©

polufinale kls

PARTIZAN IZJEDNAČIO U POLUFINALU: Crno-beli nošeni sjajnom atmosferom savladali Megu! 81:77

Sledi majstorica koja se igra u subotu

Objavljeno: 21:11h

Košarkaši Partizana su savladali Megu u drugoj utakmici polufinala plej ofa KLS-a 81:77.

Crno-beli su pred svojim navijačima koji su skoro napunili halu Ranko Žeravica i tako pruižili podršku košarkašima.

Utakmica je počela na isti način kao i pre dva dana kada je Mega bila domaćin sa boljom odbranom i sa dobrim napadom, gde opet crno-beli nisu imali rešenja. Dok je Partizan sve svoje poene imao iz reketa 12:25.

Potpuni obrt smo videli u drugom delu kada je Mega ubacila svega 13, a Partizan je bukvalno leteo terenom, gde su vredni pomena zakucavanja Stepanovića, Mike pa i Dangubića, na to su se nadovezale trojke Jaramaza, I uz energiju sa tribina crno-beli su prvo poluvreme rešili u svoju korist 40:38. Gde se najviše istakao Erik Mika sa 11 poena, a Dangubić je sakupio devet.

Treći period je bio izjednačen jer je završen rezultatom 25:25. Trgla se malo Mega, uspela da se vrati u utakmicu. Čak je u nekoliko navrata imala poen prednosti, ali je na kraju trećeg perioda Partizan imao prednost od 63:61.

Poslednja četvrtina je protekla pa možemo reći u sličnom ritmu kao i prethodna. Ali je to bilo samo u prvom delu, jer Partizan je na nekih tri minuta do kraja napravio prednsot od sedam poena razlike koju je do kraja uspeo da sačuva.

Ovo znači da će majstorica odlučiti ko će biti prvi finalista KLS-a. Odlučujući meč se igra u subotu, a domaćin će biti Mega,

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Mika sa 19 poena i pet skokova, Dangubić je imao 14, koliko i Jaramaz s tim što je Ognjen imao u deset asistencija. Kod Mege je najviše poena postigao Simonović 15, Petrišev je imao 15 uz devet skokova, dok je Milosavljević upisoa 12 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.