ZENIT VOLI DA KUPUJE IZ ZVEZDE: Plej crveno-belih na meti ruskog giganta!
Foto: Starsport

hoće li odoleti ponudi

ZENIT VOLI DA KUPUJE IZ ZVEZDE: Plej crveno-belih na meti ruskog giganta!

Džordan će sledećeg meseca napuniti 28 godina, a u svojoj karijeri je igrao za Fort Vejn, Hapoel Eliat, Toronto, Valensiju odakle je stigao u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 17:09h

Džordan Lojd je ove sezone jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde u ovoj sezoni i većinu mečeva su crveno-beli dobili na osnovu njegovih kvaliteta.

Zato je sasvim logično da se za njega raspituje dosta klubova među kojima je najkonkretniji bio Zenit. Dok pre toga su interesovanje iskazali Makabi i Olimpijakos.

Ovo ne bi bilo prvi put da klub iz Sankt Petersburga dovodi igrače iz Zvezde, jer trenutno za taj klub nastupaju Bili Beron i Kej Si Rivers.

KK Crvena zvezda, Džordan Lojd
foto: Starsport©

Lojd je ove sezone u Evroligi na proseku od 17,3 poena uz to šut za tri je na 31,1 odsto dok za dva pogađa u 51,9 odsto slučajeva. Dok je sa linije slobodnih bacanja skoro nepogršiv sa 90,6 odsto.Dok u ABA ligi beleži 16 poena u proseku.

Džordan će sledećeg meseca napuniti 28 godina, a u svojoj karijeri je igrao za Fort Vejn, Hapoel Eliat, Toronto, Valensiju odakle je stigao u Crvenu zvezdu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.