IZJAVA KOJA ĆE POTRESTI SVE GROBARE: Grbović brutalno isprozivao Pekovića, Kecmana, Duleta Vujoševića...
Foto: Saša Pavlić Koky

bez dlake na jeziku

IZJAVA KOJA ĆE POTRESTI SVE GROBARE: Grbović brutalno isprozivao Pekovića, Kecmana, Duleta Vujoševića...

Nekadašnji košarkaš crno-belih razočaran je radom ljudi u upravi kluba iz Humske, te više nema nameru da dolazi u dvoranu i da gleda utakmice Partizana
Objavljeno: 16:09h
foto: Dado Đilas

O DUŠANU KECMANU I SMENI DUŠKA VUJOŠEVIĆA

Držiš u klubu čoveka koji je tužio klub za 980 hiljada dinara. Dinara? Razumeš, nisu evri – dinari. Koji je igrao oproštajnu utakmicu, zvao navijače, trenera, saigrače i znao u tom momentu da će sutra da podnese tužbu protiv kluba za tu mizeriju, siću. Tašta ga naterala? Kakva bre tašta, koja tašta, kakve su to priče. I taj čovek, koga je Željko u Panatinaikosu obezbedio do kraja života tim ugovorom, na molbu Saše Danilovića. Uzeo ga na Sašinu molbu. Čovek koji posle tužbe, posle svega, dođe i moli Sašu Danilovića da ga vrati u klub, u Partizan, da mu bar nešto da, bilo kakvo mesto. Odvratno, ne znam šta drugo reći. Posle svega što je uradio, bolje da nije dao onaj koš u Zagrebu.

Kako je Duletu saopšteno da neće biti trener, to ne mogu ni da komentarišem. To nije ni za kritiku, to je je ispod svakog nivoa. Rekao sam Pekoviću, samo nemoj to da uradiš. Da ti pozoveš Miška, kao Miškov klijent, da on saopštava drugom svom klijentu, da nije više trener… Da Dule čuje od menadžera da nije više trener… To se ne radi tako u Partizanu, ne može to tako da se radi. Majstore imaš mišiće i sve one tetovaže, pa sedi za sto, pa reci u lice. Šta, ne smeš da izađeš pred čoveka od 70 kilograma? To se u Partizanu nikad tako nije radilo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.