RADONJIĆ BLISTA OD RADOSTI: Trener Zvezde zahvalio se igračima, predsedniku Čoviću i svim zvezdašima
Foto: Starsport

oduševljen

RADONJIĆ BLISTA OD RADOSTI: Trener Zvezde zahvalio se igračima, predsedniku Čoviću i svim zvezdašima

Crveno-beli su u odlučujućem meču pobedili Budućnost 67:60

Objavljeno: 23:24h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle osvajanja ABA lige. Zvezda je u odlučujućem meču slavila 67:60 i tako došla do pete titule u ABA ligi.

Radonjić je bio prepun pozitivnih utisaka posle novog osvojenog trofeja u karijeri:

- Utakmica je bila dobra, takmičarska, otprilike kako sam i očekivao. Dobro se poznajemo, odigrali smo već četiri utakmice, mislim da smo da odigramo defanzivno najbolji meč u ovoj seriji. Nismo imali dovoljno raspoloženih igrača, ali mogu samo da pohvalim momke koji došli smo do titule. Titule koja je osvojena protiv Budućnosti koja je bila sjajna. Zahvalio bih se navijačima i na podršci koja je bila sjajna. Zahvalio bih se igračima, predsedniku Nebojši Čoviću, svim zvezdašima, doktori najvažniji ljudi u klubu - rekao je Radonjić.

Prokomentarisao je i tok sezone.

- Raspored čitave sezone je težak i od kad sam ja tu, pričamo o problemima koji nisu bili mali, morali smo da donosimo dobre i mudre odluke, neke utakmice smo igrali slabije jer nismo imali drugog izbora. Trajalo je jako dugo da igramo bez nekoliko igrača, ali smo izdržali. Sva su razmišljanja bila usmerena ka ovom plej-ofu, zadovoljstvo je još veće zbog toga.

Na kraju je govorio i predstojećim obavezama u domaćem prvenstvu.

- Gledaćemo nekako da se pripremimo, moramo da napravimo plan da bi izdržali sve ovo, da bi igrači bili spremni za sve. Nadam se da ćemo već koliko sutra da analiziramo. Neće biti lako, mi to znamo kolika je bila potrošnja. Razmišljali smo samo da osvojimo titulu - kaže Radonjić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.