KUKOČ SMATRA DA JOKIĆ ZASLUŽUJE DA BUDE MVP! "On je to pokazao svojim znanjem i zalaganjem"
Foto: Profimedia

sve je tačno

KUKOČ SMATRA DA JOKIĆ ZASLUŽUJE DA BUDE MVP! "On je to pokazao svojim znanjem i zalaganjem"

Hrvatski košarkaš je ušao u kuću slavnih

Objavljeno:

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč je juče i zvanično primljen u kuću slavnih posle osmog kandidovanja. Njega je za to zvanje predložio Čikago Buls u kojima je preveo najlepše dane i osvojio tri titule šampiona.

A ti povodom je Splićanin izjavio šta je sve prošao kako bi stigao so ovih visina, kao i šta misli o imenovanju Nikole Jokića za MVP-ja ove sezone:

Nikola Jokić
foto: Profimedia

- Tada niko nije znao za nas. Čuli su da postojimo, da su tu Rađa Divac Kukoč Petrović, Sabonis i ostali ali nisu znali koliko smo sposobni kao igrači. Kada smo došli u timove niko od igrača nije znao šta igramo i koliko smo zapravo dobri osim par skauta... 20 do 30 godina kasnije vidimo svakog igrača koji igra košarku već od njegove 12 godine kao Dončić ili Jokić, Bogdanović, Šarić svi ti momci su vrlo dobro poznati pre dolaska u NBA i ti igračima se više veruje nego što je to bio slučaj tada. Ti momci kada dođu u tim, veruju im da mogu da dobiju loptu da im se veruje i da znaju košarku u malom prstu. To je sjajna stvar, fenomenalna, što nekolicina njih zapravo i može da bude MVP. Poput Jokića koji je to pokazao svojim znanjem i zalaganjem - istakao je Toni Kukoč za B92.net.

Uskoro ćemo i saznati da li će Nikola postati MVP sezone, prema svim najavama to bi trebalo da se desi. Ako se ove najave i obistine Jokić će biti prvi košarkaš sa ovih prostora koji će postati najbolji košarkaš NBA lige.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.