JOKIĆ POSTAJE MVP SA STILOM: Još od legendarnog KOBIJA BRAJANTA to niko nije postigao!
Foto: AP

samo velikani

JOKIĆ POSTAJE MVP SA STILOM: Još od legendarnog KOBIJA BRAJANTA to niko nije postigao!

Trener Majk Meloun želi da što je više moguće sačuva najboljeg igrača za plej-of, ali srpski košarkaš i Denver imaju razloga da on ipak igra, a nije u pitanju samo borba za treće mesto Zapada sa Klipersima

Objavljeno:

Nikola Jokić je igrao "samo" 26 minuta u pobedi Denvera u Detroitu, a očekuje se da smanjenu minutažu ima i u poslednjoj utakmici Nagetsa u regularnm delu NBA sezone, u Portlandu, ali da ipak ne propusti ceo meč.

Trener Majk Meloun želi da što je više moguće sačuva najboljeg igrača za plej-of, ali srpski košarkaš i Denver imaju razloga da on ipak igra, a nije u pitanju samo borba za treće mesto Zapada sa Klipersima.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Naime, ako zaigra i protiv Trejl Blejzersa, Nikola će postati prvi igrač još od Kobija Brajanta 2008. koji je kao MVP odigrao sve utakmice ligaškog dela.

Jokiću bi meč u Portlandu bio 72. ove sezone, koja je skraćena unapred zbog pandemije koronavirusa.

Pokojni Brajant je 2007/2008. odigrao svih 82 utakmice za LA Lejkerse, koliko traje uobičajena NBA sezona.

Kobi Brajant
foto: EPA/Larry W Smith

"Crna mamba" je februara 2008. pokidao ligament ruke, ali je ipak nastavio da igra do kraja sezone, uključujući i plej-of koji bi propustio da je otišao na operaciju.

Zatim je Kobi odložio operaciju dodatno da bi učestvovao i na Olimpijskim igrama. Na kraju, nije ni operisan već je prilagodio šut zadobijenoj povredi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.