VUČEVIĆ JE UVEREN DA JE JOKIĆ MVP! "Ne kažem ovo samo samo zato sam prijatelj sa Nikolom, već jeste zapravo tako"
Foto: Profimedia

lepo rečeno

VUČEVIĆ JE UVEREN DA JE JOKIĆ MVP! "Ne kažem ovo samo samo zato sam prijatelj sa Nikolom, već jeste zapravo tako"

Očaran je dvoranom i novom ekipom

Objavljeno:

Nikola Vučević je bio doskorašnji član Orlando Medžika, a od skora je u Čikagu gde igra za Bulse.

On je u intervjuu koji je dao za portal Mozzart sport, dao svoje mišljenje koje nas sve najviše zanima, a to je ko bi po njemu trebao da dobije zvanje MVP-ja sezone.

Nikola nije uopšte imao dileme po tom pitanju, već je kao iz topa odgovorio:

- Jokić je MVP. Ma iz kog ugla da se analizira, da li statističkog ili drugih. Možda bi trka za MVP nagradu bila neizvesnija da se Lebron Džejms ili Džoel Embid nisu povredili, jer su takođe bili odlični. Ali, ne možemo da pričamo hipotetički. Ne kažem ovo samo samo zato sam prijatelj sa Nikolom, već jeste zapravo tako. Igra maestralno. Pogledajte koliko je uradio za Denver. Kada su svi mislili da će tim pasti posle povrede za njih važnog igrača Marija, Jokić je izneo ogroman teret, zadržao ekipu u vrhu, tako da nema nikakve dileme ko je MVP - smatra Vučević.

Nikola Jokić, Nikola Vučević
foto: AP

Potom se dotakao i svog sadašnjeg kluba Čikago Bulsa koji su dominirali NBA košarkom krajem 20. veka, i ispričao je kakav je osećaj igrati u dvorani u kojoj je ostavio neizbrisiv trag najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan:

- Uh, kada uđete u Junajted centar pa pogledate ka gore... Svi ti šampionski baneri, pa dres sa brojem 23... A ispred statua. Danas sam je prvi put video. Da se naježite... I u gradu koji polako upoznajem, na gotovo svakom mestu je priča o Džordanu, njegova slika ili njegov broj... - kaže crnogorski centar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.