SAGADIN SA PUNO EMOCIJA: Ako ispadne Zvezda to će biti KATASTROFA, TRAGEDIJA!
Foto: Starsport©

REČ STRUČNJAKA

SAGADIN SA PUNO EMOCIJA: Ako ispadne Zvezda to će biti KATASTROFA, TRAGEDIJA!

Podsetimo, Zvezda je dobila prvi meč u Beogradu sa 76:61, Igoeka je uzvrtila u Laktašima rezultatom 81:68

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde danas igraju odlučujuću utakmicu za spas sezone, pošto će se u majstorici polufinala plej ofa ABA lige sastati sa Igokeom u Beogradu.

Na ovu utakmicu osvrnuo se i košarkaški stručnjak Zmago Sagadin.

Bivši trener crveno-belih smatra da je klub iz Beograda morao ovu seriju da reši u Laktašima i da bi eventualno ispadanje bila katastrofa.

- Veoma mi je žao što je Crvena zvezda došla u situaciju da se boji za prolaz protiv Igokee. Iskreno, nikada nisam ni pomislio da tako nešto može da se desi. Crveno-beli imaju mnogo kvalitetniji i skuplji tim, tako da je trebalo da reše sve još u Laktašima. Ali desilo se šta se desilo i prolaz će morati da jure u majstorici u Beogradu. Ukoliko izabranici Dejana Radonjića ne uspeju da zabeleže trijumf u ovom meču, to će biti prava katastrofa, ma biće tragedija. Posebno jer ni u Evropi nisu ništa uradili - rekao je Sagadin za "Srpski telegraf".

Iskusni 68-godišnji stručnjak je istakao da je Igokea ove sezone prijatno iznenadila. Takođe je naglasio da je bitan faktor to što nema publike.

- Iako navijam za moj bivši tim, moram da priznam da me je Igokea veoma iznenadila ove sezone. Igraju lepo i bez opterećenja i zbog toga beleže dobre rezultate. Verujem da će biti dobro pripremljeni za ovaj meč. Zvezda i Partizan su klubovi koji su navikli da igraju pred velikim brojem navijača i ova situacija njima nikako ne odgovara. Ubeđen sam da bi ova dva kluba beležila mnogo bolje rezultate ove sezone da su igrali pred punim tribinama. Ista situacija je i sad u plej-ofu jer će crveno-beli morati da nastupe bez svog najbitnijeg šestog igrača - zaključio je Sagadin.

Podsetimo, Zvezda je dobila prvi meč u Beogradu sa 76:61, Igoeka je uzvrtila u Laktašima rezultatom 81:68.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.