JOŠ JEDNO BRUTALNO VEČE SRBINA: Bogdanović "rešetao" sa svih pozicija - Bruklin je kaznena ekspedicija!
Foto: Profimedia

NBA

JOŠ JEDNO BRUTALNO VEČE SRBINA: Bogdanović "rešetao" sa svih pozicija - Bruklin je kaznena ekspedicija!

Srpskom reprezentativacu falila je jedna trojka da izjednači rekord karijere. On je postigao četiri trojke u poslednjoj deonici meča, ukupno šest, i "okrenuo" rezultat

Objavljeno: 07:35h

Bogdan Bogdanović imao je još jedno vanserijsko veče u NBA ligi!

Srpski reprezentativac bio je na korak da izjednači rekord karijere sa 32 poena uz pogođenih šest trojki, od kojih su četiri bile u poslednjoj četvrtini, kada je Atlanta uspela da slomi Milvoki i pobedi 111:104.

Hoksi i pored toga što su desetkovani, jer ih u ovoj sezoni teraju maleri sa povredama, uspeli su da slave iako su na početku poslednjeg perioda gubili sa 10 razlike 80:70.

Čim je Bogdan ušao u igru u poslednjoj četvrtini postigao je trojku, Hoksi su stigli na samo da poena minusa 82:84.

Ubrzo Bogdanović postiže i drugu trojku u četvrtini, a červrtu na meču, a Atlanta preokreće rezultat – 91:89 na nešto više od pet minuta pre kraja. Domaćini su nastavili kao u transu, Lu Vilijams je pogodio novu trojku za +6 – 95:89.

Ništa u tim trenuci nije polazilo od ruke gostima iz Milvokija. Bogdanović je nastavio kao u transu da sipa trojke, postigao je još dve do kraja utakmice, za siguran trijumf Hoksa.

Srpskom reprezentativacu falila je jedna trojka da izjednači rekord karijere od 35 poena. On je postigao četiri trojke u poslednjoj deonici meča, ukupno šest, i "okrenuo" rezultat.

Osim brutalne partije Srbina kod Hoksa odlični su bili Kevin Hanter sa 20, Džon Kolins sa 18, Danilo Galinari i Lu Vilijams sa po 15 poena. Sa druge strane Janis Adetokumbo. Postigao je 31 poen, a sakupio je i 14 skokova.

Bruklin je slavio protiv Finiksa 128:119. Glavni favorit za prsten ove godine igrao je bez Džejmsa Hardena. ali i bez njega odigrali su maestralnu utakmicu i predvođeni maestralnim Irvingom i Durentom rutinski slavili. Irving je ubacio 34 poena, dok je Durent brojao do 33.

U poraženoj ekipi prva zvezda tima Dejvin Buker bila je rapsoložena. Odlični bek je ubacio 36 poena, dok su Deandre Ejton i Tori Krejg postigli po 20 poena.

Rezultati:

Nedelja

Bruklin – Finiks 128:119

Portland – Memfis 113:120

Ponedeljak

Vašington - Klivlend 119:110

Atlanta - Milvoki 111:104

Orlando - Indijana 112:131

Golden Stejt - Sakramento 117:113

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.