NAJBOLJI ZVEZDIN POENTER OTKRIO ŠTA MU JE ŽELJA: Lojd još uvek ne zna da li ostaje u klubu!
Foto: Starsport©

iskreno

NAJBOLJI ZVEZDIN POENTER OTKRIO ŠTA MU JE ŽELJA: Lojd još uvek ne zna da li ostaje u klubu!

Uvek ostavljam vrata otvorena, ali ako imate dobar izbor u Evropi, dovoljno sam pametan da kažem "Nećeš propustiti ništa dobro ni u Evropi"

Objavljeno:

Najbolji igrač Košarkaškog kluba Crvena zvezda ove sezone, Džordan Lojd bio je gost klupskog podkasta koji vodi proslavljani košarkaš Milan Dozet.

On se osvrnuo i oko njegovog ostanka u klubu.

- Ljudi me pitaju„ gde ćeš biti sledeće godine? Mislim ... Primam poruke te svaki dan, ali, ne znam šta bih rekao. Koračam kroz karijeru iz dana u dan, jer nikad ne znate šta vam dolazi. Voleo bih da mogu da dam odgovor ljudima. Samo ću istražiti svaku opciju leti i otići - kaže Lojd

Istakao je da jednu ponudu željno iščekuje.

- NBA opcija je uvek otvorena, jer kao što sam rekao, to mi je uvek bio cilj iz snova. Mogu da doprinesem na njihovom nivou. Ako ste u razgovoru, očigledno možete da igrate, ali reč je i o tome da vam tim da da iskoristite šansu i pruži priliku.

- Uvek ostavljam vrata otvorena, ali ako imate dobar izbor u Evropi, dovoljno sam pametan da kažem "Nećeš propustiti ništa dobro ni u Evropi" - objašnjava Lojd

Zvezdin Amerikanac dodaje da mu nedostaje kuća

- Bez obzira koliko želite da budete kod kuće ... Mnogo vam nedostaje, nedostaju vam ljudi, ali karijera traje samo neko vreme. Morate to iskoristiti, bilo da je to Evropa, NBA. Znam momke koji sede u G-ligi 5-6 godina i to se isplati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.