VELIKO IZNENAĐENJE: Zenit napravio brejk u Barseloni, Kokoškov i Gudurić nemoćni protiv CSKA!
Foto: Profimedia

Evroliga

VELIKO IZNENAĐENJE: Zenit napravio brejk u Barseloni, Kokoškov i Gudurić nemoćni protiv CSKA!

Pobednik će na fajnal-foru igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Efes i Real Madrid. Efes vodi u seriji sa 1:0

Objavljeno:

Košarkaši CSKA iz Moskve pobedili su večeras na svom terenu ekipu Fenerbahčea sa 92:76 (28:23, 25:21, 11:22, 31:10), u prvom meču četvrtfinala Evrolige.

Najefikasniji u ruskoj ekipi bili su Vil Klejburn i Danijel Heket sa po 20 poena. Klejburn je dodao i po pet skokova i asistencija, a Heket je upisao po tri skoka i asistencije.

Joahnes Vojtman je za moskovski tim upisao dabl-dabl učinak sa 12 poena i 10 skokova.

U ekipi Fenerbahčea, koji sa klupe vodi srpski selektor Igor Kokoškov, najbolji učinak imao je Nando De Kolo sa 27 poena, četiri skoka i tri asistencije, Lorenco Braun je postigao 12 poena, a po 11 su upisali Marko Gudurić i Kajl O'Kvin.

Serija se igra na tri pobede, a sledeći meč je na programu u petak takodje u Moskvi.

Pobednik će na fajnal-foru igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Efes i Real Madrid. Efes vodi u seriji sa 1:0.

Košarkaši Zenita pobedili su večeras u gostima ekipu Barselone sa 76:74 (21:21, 27:13, 13:20, 15:20), u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

Zenit je do brejka u seriji vodio Kevin Pengos koji je ubacio 19 poena, uključujući i ključne poene deset sekundi pre kraja meča, a najbolje su ga pratili Vil Tomas sa 12 i Kej Si Rivers sa 11 poena.

U timu Barselone najbolji je bio Brendon Dejvis sa 18 poena i devet skokova, Kori Higins je dodao 15, a Kajl Kjurik 12 poena.

Drugi meč ove serije na programu je u petak, takođe, u Barseloni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.