TOLIKO NE PODNOSI JOKIĆA DA MU NI IME NE MOŽE IZGOVORITI: Skandalozna reakcija američkog trenera!
Foto: Profimedia

DŽABA SVE JOKARA JE MVP!

TOLIKO NE PODNOSI JOKIĆA DA MU NI IME NE MOŽE IZGOVORITI: Skandalozna reakcija američkog trenera!

Neverovatno je pomisliti da Rivers ne zna ime momka koji ga je gotovo sam izbacio iz polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije prethodne sezone

Objavljeno:

Nikola Jokić vodi u trci za MVP zvanje ove godine. Mnogi treneri, igrači, novinari i zaljubljenici u košarku vide baš Srbina ka glavnog kandidata.

Međutim, ne misle svi tako, jedan od njih je Dok Rivers, Američki trener koga je baš Srbin izbacio prošle godine na putu do prstena.

Čovek koji u svom posedu ima jedan šampionski prsten, iz vremena kada je sedeo na klupi briljantne generacije Boston Seltiksa 2008. godine, posle debakla u Los Anđelesu novu priliku traži u timu Filadelfije.

Rivers na raspolaganju sada ima Džoela Embida, sjajnog kamerunskog centra koji je godinama projektovan u zvezdu NBA lige.

On se poslednjih meseci pominje kao kandidat za naslov najkorisnijeg igrača NBA lige, odnosno smatra se najvećim rivalom Nikole Jokića u toj trci.

- Da ja glasam, MVP bi bio Džoel, a posle možda klinac iz Denvera, rekao je Rivers.

Neverovatno je pomisliti da Rivers ne zna ime momka koji ga je gotovo sam izbacio iz polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije prethodne sezone.

Jokić i Denver su tada eliminisali Kliperse iako su bili u zaostatku od 3-1 u pobedama, uspeli su na nestvaran način da dođu do preokreta, upišu tri uzastopna trijumfa i plasiraju se u finale gde su se sastali sa Lejkersima.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.