KATASTROFA ZA JOKIĆA I DENVER: Stravična povreda Džamala Mareja, cela NBA liga je u šoku! (VIDEO)
Ilustracija, Nikola Jokić, Foto: Profimedia

nba

KATASTROFA ZA JOKIĆA I DENVER: Stravična povreda Džamala Mareja, cela NBA liga je u šoku! (VIDEO)

Uopšte nije izgledalo dobro

Objavljeno: 09:26h

Denver je izgubio drugu utakmicu u nizu, ovog puta od Golden Stejta, sa 116:107, ali veče je obeležila strašna povreda druge zvezde Nagetsa, Džamala Mareja, koji je u prodoru pod koš Voriorsa teško ozledio koleno.

I dok se na društvenim mrežama spekuliše o težini povrede i tome koliko će Marej da odsustvuje sa terena, sigurno je da je povreda došla u najnezgodnije moguće vreme, kad se timovi bore za pozicije pred plej of.

Najčešći komentari na Tviteru su bili da je Mareju otišla ACL (ukršteni ligamenti), i to bi bio strašan udarac za ekipu, pošto se igrači ne vraćaju brzo posle toga, ako se ikad i vrate isti kao što su bili.

Inače, Nikola je na sinoćnjoj utakmici odigrao odlično, i sa 27 poena, 12 skokova i 8 asistencija držao je Denver u igri, ali predobar je na drugoj strani bio preporođeni Stef Kari, koji je ubacio čak 53 poena, šutirajući trojke 10-18.

Plej je tako već stigao do brojke od 17.786 poena i pretekao Vilta Čemberlejna (17.783 poena) sa najviše postignutih poena u istoriji franšize.

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.