JOKIĆ MORA DA ISKORISTI POVREDE LEBRONA, HARDENA I DURENTA: Denver mora da nastavi da pobeđuje
Foto: Profimedia

nba

JOKIĆ MORA DA ISKORISTI POVREDE LEBRONA, HARDENA I DURENTA: Denver mora da nastavi da pobeđuje

Bel je istakao da je Jokić među glavnim kandidatima za MVP nagradu

Objavljeno: 15:48h

Murdok je istakao da Jokić ima "glas javnosti" na svojoj snazi, kao i zdravlje, budući da su Kevin Durent, Džejms Harden,Lebron Džejms i drugi kandidati trenutno povređeni.

Bel je analizirao Jokića kroz impozantne brojke.

- Teško je pitanje. Ne gledam Denver svako veče, ali golim okom vidim da Jokić radi one stvare koje je uvek radio. Znam da je napredovao, nemoj da me shvatiš pogrešno. On je već bio u ovoj priči prethodnih godina, ali je bio skrajnut, iako je uvek punio statističke kolone - rekao je Bel i potom se posvetio statistici.

- U prvih je 15 igrača po broju poena sa 26 i kusur po utakmici, 8. po broju skokova sa skoro 11 po meču, 5. po broju asistencija, 11. u šutu iz igre sa 57 odsto i broj jedan u ukupnoj korisnosti po svoj tim u celoj NB. To su sjajne brojke za visokog igrača, a odigrao je 51 od 51 utakmice za Nagetse.

Potom je istakao glavni preduslov da bi Jokić stigao do MVP nagrade.

- Evo šta je stvar sa Nikolom za mene. Povrede drugih igrača sigurno će mu pomoći, jer su i Lebron, i Embid, Harden i Durent van terena. Janis je još uvek tu, ali ne očekujem da će njemu dati treći put uzastopno MVP nagradu. Denver mora da nastavi da pobeđuje. Trenutno imaju 33-18 i 4. su u zapadnoj konferenciji. To je za mene poslednja komponenta, ne smeju da skliznu niže od toga. Ne kažem da će se to desiti, jer doveli su Erona Gordona što će im sigurno pomoći. Ali, to je poslednji sastojak u receptu za dobijanje MVP nagrade za Jokića - objasnio je Bel.

Murdok se sa time nije složio i istakao je da bi i sama činjenica da se o Jokiću kao MVP-ju trenutno najviše priča trebalo da bude dovoljna da bude laureat.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.