JOKIĆ JE DRASTIČNO SMRŠAO, A SADA JE OTKRIO DETALJE: Proces je trajao mesecima!
Foto: Profimedia

potrebno je mnogo vremena

JOKIĆ JE DRASTIČNO SMRŠAO, A SADA JE OTKRIO DETALJE: Proces je trajao mesecima!

Srpski košarkaš je ove sezone značajno mršaviji nego ranije

Objavljeno:

Denver Nagestsi su tim koji se potajno nada tituli prvaka. Njih na terenu predvodi Nikola Jokić koji se svojim partijama može nadati tituli MVP igrača, mada ističe da mu to nije najbitnije.

- Ne znam, nije mi zaista važno. Drago mi je što pokazujemo da talentovanih igrača ima i van SAD. U tome je lepota, dajemo svim klincima šansu da mogu da igraju NBA ligu, da dobace do ol-stara.

Jokić smatra da su Nagetsi imali jako slab početak sezone.

- Početak sezone nije bio najbolji. Dobili smo jednu od četiri utakmice, mislim. Spor početak. Trebalo nam je vremena da krenemo. Sad kad smo krenuli treba da ostanemo fokusirani. Jedna loša utakmica ne sme da nas obori. Jedna utakmica ne može da definiše sezonu - izjavio je Jokić.

Srpski košarkaš osvrnuo se i na dolazak Fakundo Kampaca.

- Kampaco igra sjajno. Još se prilagođava. Drugačiji je stil košarke ovde, ali vidi se da igra sve bolje i bolje. Biće zaista dobro kad se opusti i kaže sebi: Mogu da igram ovde.

Jokić je ove sezone značajno mršaviji nego ranije, a otkrio je vremena trajao ceo proces mršavljenja.

- Pre dve godine sam doneo odluku da smršam. Ceo proces je trajao nekih šest do osam meseci. Tvoje telo je oruđe, potrebno ti je najbolje oruđe. To je bio moj cilj. Da mi telo bude u optimalnom stanju, u smislu košarke, da budem agresivniji, bolji u svakoj utakmici, na svakom treningu. Moraš da se žrtvuješ ako hoćeš nešto da postigneš - rekao je srpski košarkaš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.