BOGDAN NASTAVLJA DA DOMINIRA! Srbin u sjajnoj formi, ali imao je jedan PEH (VIDEO)
Bogdan je namestio nišan, Foto: Profimedia

nba

BOGDAN NASTAVLJA DA DOMINIRA! Srbin u sjajnoj formi, ali imao je jedan PEH (VIDEO)

Bogi je iz utakmice u utakmicu sve sigurniji

Objavljeno: 06:53h

Peh iz naslova je što je Atlanta Bogdana Bogdanovića ubedljivo izgubila od Memfisa, sa 131:113, i pored sjajne partije Srbina.

Bogi je sinoć na terenu proveo 36 minuta, šutirao je 9-20 iz igre (4-8 trojke) i 2-2 sa linije slobodnih bacanja, a na kraju je bio najefikasniji u Atlanti sa 24 poena, 6 skokova, 3 asistencije i 2 ukradene lopte.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se pobedi Memfis, koji je "razbio" u 3. četvrtini, kada je Grejson Alen ubacio 17 od svoji 30 poena i odlepio svoj tim na sigurnu distancu.

Dža Morant je takođe dominirao u ovoj četvrtini (14 od ukupno 19 poena je ubacio u ovom periodu igre), a Memfis je za ovih 12 minuta uz njega i Alena oduvao Atlantu sa 43:23.

- Naši momci su prešli na viši nivo. Znam da nisu bili zadovoljni kako smo počeli utakmicu - rekao je trener Memfisa Tejlor Dženkins.

Janas Valančijunas je takođe bio odličan u timu Memfisa sa 19 poena i 11 skokova, a u Atlanti, koja je igrala bez Galinarija, Kapele, Hantera i Kolinsa, još samo Tre Jang je igrao nešto sa 14 poena i 11 asistencija.

Evo partije Bogdana Bogdanovića:

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/ESPN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.