Svojoj ćerki pričaću o tebi... Zbog emotivnog pisma Vestermana Vujoševiću i kamen bi zaplakao! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

veoma emotivno

Svojoj ćerki pričaću o tebi... Zbog emotivnog pisma Vestermana Vujoševiću i kamen bi zaplakao! (VIDEO)

"Ti si esencija onoga što trener treba da bude"
Objavljeno: 22:05h

Na nagovor francuskih novinara bivši košarkaš Partizana Leo Vesterman je napisao pismo povećeno Dušku Vujoševiću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Plejmejker je izneo toliko lepih reči o najtrofejnijem stručnjaku u istoriji crno-belih i nemamo druge nego da vam ga prenesemo u celosti... Uživajte!

foto: Saša Pavlić Koky

- Bio sam tek dečak kada sam došao u Partizan sa mnogo snova. Tamo sam postao čovek. Zahvajujući Tebi. I biću ti večno zahvalan. Godine provedene sa tobom će mi zauvek ostati u sećanju. U Srbiji mi je bilo prelepo. Toliko lepo da sam svojoj prvoj kćerki dao sam ime Mila. Nadam se da ću joj biti isti onakav otac kakav si ti bio prema meni. Kada dođe vreme, kada poraste, pričaćujoj o tebi. Počeću pričutako što ću joj ispričati koliko sam mnogo želeo da radim sa tobom. Pričaću joj o teškim trenucima, ali i trenucima slavlja.

- Od onog Fajnal-fora Evrolige u Parizu 2010. godine, ti si uvek za mene, uz Željka Obradovića i Etorea Mesinu, bio esencija onoga što trener treba da bude. Tamo si svoj tim vodio maestralno. Zato se i nisam iznenadio kada sam došao u Partizan i video kako radiš. Prvih nekoliko nedelja, nisi mi govorio ništa nešto posebno. Ali, tvoje gestikulacije, tvoj glas koji se širio salom, tvoj pogled... sve je to odavalo čoveka sa harizomom. Nisi voleo da držiš duge govore. Kada smo izgubili od Crvene zvezde 15 razlike, držao si nas u svlačionici pola sata da bi pre nego što si zalupio vratima, podviknuo: „Trening u 6 ujutro sutra!“. Bila je već prošla ponoć, ali mi smo svi ustali u 5 narednog dana i bili na treningu u 6. Imali smo težak trening, četiri sata bez lopte! Ali, bio si, kao i uvek, u pravu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.