BOBIJEVA REKLAMA NAJVEĆI HIT U AMERICI: Valjaćete se od smeha, zagarantovano! (VIDEO)
Foto: Printscreen

urnebesno

BOBIJEVA REKLAMA NAJVEĆI HIT U AMERICI: Valjaćete se od smeha, zagarantovano! (VIDEO)

Sada su dobili novu ulogu, naime oni su bili glavni akteri u reklami za grickalice, tačnije ribice.

Objavljeno: 09:17h

Srpski košarkaš Boban Marjanović je glavna zvezda gde god da se pojavi u NBA.

Već smo ga gledali na filmskom platnu u ulozi na filmu Džon Vik 3. A sada je sa svojim velikim prijateljem Tobajasom Herisom opet došao u žižu javnosti.

Njih dvojica su već izgradili imidž snimajući svoje dugodovštine i šaleći se na ručun drugih i na svoj sopstveni.

Sada su dobili novu ulogu, naime oni su bili glavni akteri u reklami za grickalice, tačnije ribice.

Njih dvojica su dok su sedeli u dnevnoj sobi i zanimali se igrajuči video igrice, grickali ovaj proizvod i na taj način ga promovisali.

Evo pogledajte, smejaćete se sigurno.

Inače Bobi i Tobi kako ih svi zovu sad više nisu u istoj ekipi, ranije su bili nerazdvojni dok su igrali zajedno za Detroti, pa za Los Anđeles Kliperse, i potom za Filadelfiju gde je Tobi i sad, dok je Bobi otišao kod Luke Dončića u Dalas. Gde sa njim može da peva srpske folk i narodne hitove.

Tobajas Heris je rođen 15. jula 1992. godine u državi Njujork u gradu Islipu, bio je na Tenesi koledžu, dok je pre toga bio član Long Ajlenda.

Izabran je na draftu 2011, kao 19 pik prve runde, i to od strane Šarlot Bobketsa, koji su ga prosledili Milvokiju gde ostaje dve godine, a potom se seli u Orlando za koji nastupa do 2016, a posle odlazi u Detroit kao što smo već i napomenuli.

Sa druge strane košarkaški put Bobana Marjanovića je maltene svima poznat.Bobi je rođen u Boljevcu 15. avgusta 1988. godine.

Svoju karijeru je započeo u Hemofarmu iz Vršca, odakle 2010. odlazi u CSKA kod Duška Vujočevića. Iz Rusije se seli na kratko u Žalgiris da bi se potom opet vratio u najveću zemlju na svetu gde je igrao za Nižnji Novgorod. Njegov košarkaški uspon je krenuo 2012. kada je stigao u Megu kod Dejana Milojevića, da bi potom sledeće godine postao član Crvene zvezde sa kojom je osvajao titule u ABA ligi i domaćem šampionatu i takođe beležio dobre partije u Evroligi.

U NBA odlazi 2015 u redove San Antonio Sparsa, gde se zadržao samo godinu dana. Dok njegov ostarak karijere smo već naponuli u prethodnom delu teksta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.