RADONJIĆ DIREKTAN: Mora to čvršće!
Foto: Starsport©

izjava

RADONJIĆ DIREKTAN: Mora to čvršće!

"Očekuje nas ekipa Makabija koja je u dobrom ritmu u poslednje vreme. Zabeležili su nekoliko vrednih pobeda poput one nad Žalgirisom u Kaunasu i sinoć protiv Barselone u Tel Avivu"

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim protiv Makabija u 33. kolu Evrolige mora da odigra čvršće u odbrani za razliku od meča sa Armanijem.

Crveno-beli sutra od 21 sat zatvraju duplo kolu u Evroligi duelom sa ekipom iz Tel Aviva u hali "Aleksandar Nikolić".

"Očekuje nas ekipa Makabija koja je u dobrom ritmu u poslednje vreme. Zabeležili su nekoliko vrednih pobeda poput one nad Žalgirisom u Kaunasu i sinoć protiv Barselone u Tel Avivu. Radi se o ekipi koja ima izuzetan individualni kvalitet, popunjeni su na svim pozicijama. Da nije bilo nekih nesrećnih poraza sigurno bi bili u borbi za viši plasman. Mi moramo da odigramo ovu utakmicu mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani nego što smo odigrali ovu protiv Armanija, rekao Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da ih očekuje novi izazov.

"Makabi igra odlično poslednjih nekoliko nedelja. Imaju po dve vezane pobede u oba takmičenja, a u kakvoj su formi najbolje govori jučerašnji duel sa Barselonom. Igraju brzo, imaju sjajne individualce i napadače, što govori da ćemo morati da odigramo dobru odbranu i mnogo čvršće nego protiv Armanija, rekao je Lazić.

Zvezda je na 17. mestu Evrolige sa učinkom 9-23, dok Makabi ima skor 13-17.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.