Ljubav navijača kakva ne postoji nigde na svetu: Niko nema što KK Partizan imade... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

jedinstveno na planeti

Ljubav navijača kakva ne postoji nigde na svetu: Niko nema što KK Partizan imade... (FOTO) (VIDEO)

Možda ćete reći da ovom tekstu nedostaje objektivnosti, ali jednostavno događaji iz prošlosti su dokaz da je to činjenično stanje stvari
Objavljeno: 21:34h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Košarkaški klub Partizan i Grobari...spoj kakav ne postoji nigde na svetu.

Koliko god pričali o brojnim fenomenalnim atmosferama na sportskim događajima širom planete, koliko god pričali o vernosti svih navijača na svetu, koliko god pričali o ljubavi prema klubu...sinergija košarkaša crno-belih i njihovih navijača je retkost, ma slobodno možemo reći unikat!

Možda ćete reći da ovom tekstu nedostaje objektivnosti, ali jednostavno događaji iz prošlosti su dokaz da je to činjenično stanje stvari.

Kroz istoriju smo imali prilike da nebrojano puta iznova dobijamo potvrdu ljubavi Grobara prema ovoj sekciji, a to je negde i logično kada se uzme u obzir da su neki od najvećih uspeha u istoriji Sportskog društva Partizan, kreirali upravo košarkaši.

foto: Saša Pavlić Koky

Poslednji primer kada su pristalice kluba iz Humske pokazale ljubav prema crno-beloj boji i igri pod obručima, dogodio se u utorak uveče kada je Hala sportova bila mala da primi sve navijače Partizana koji su želeli da pogledaju PRIJATELJSKU utakmicu svog kluba i Antverpena.

Sve ovo je bio povod da se prisetimo na koje načine su sve Grobari pokazivali privrženost košarkaškom klubu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.