PRVO GA ISPRAŠIO NA PARKETU, A ONDA GA ISHVALIO: On je primer profesionalizma
Foto: Profimedia

nba

PRVO GA ISPRAŠIO NA PARKETU, A ONDA GA ISHVALIO: On je primer profesionalizma

Srpski centar ostvario je novi tripl - dabl

Objavljeno: 11:19h

Sinoć je Nikola Jokić ostvario novi tripl - dabl učinak. On je u pobedi Denvera protiv Orlanda upisao 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

Denver je ostvario šestu pobedu za redom, a vrlo lako su mogli da je ispuste kada se Orlando približio na samo pet poena zaostatka u poslednjoj četvrtini.

- Izgubli smo fokus i imali smo veliki broj izgubljenih lopti. Bili smo spori, neoprezni i lenji u drugom poluvremenu. Nismo bili agresivni - objašnjava Jokić zašto su ispustili toliku prednost.

Novinar iz Argentine je pitao Jokića da prokomentariše novi naziv dvorane u Kordobi, koji nosi naziv po bivšem košarkašu Reala, Fakundu Kampacu.

- Da, pričali smo o tome. To je velika čast za njega, da se nešto u njegovom rodnom gradu zove po njemu - bio je kratak srpski košarkaš.

Govorio je i o duelu sa Nikolom Vučevićem:

- Nikola je najviše od nas u NBA ligi, barem tako mislim. Dosta sam naučio od njega i on je momak koji je stvarno primer jednog profesionalca i primer jednog sportiste. Igramo zajedno na vrhunskom nivou, bili smo zajedno dva puta na Ol-staru, tako da je Nikola momak za primer deci. Uvek je zanimljivo da igramo jedan protiv drugog, a danas se ispromašivao, mašio je neke zicere, nije ga išlo... Srećom po nas - zaključio je Jokić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.