POKUŠEVSKI POSTAO REKORDER FRANŠIZE, ALI OSTAO SKROMAN: Sve je sjajno kad imate ovakve saigrače! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@okcthunder

briljirao

POKUŠEVSKI POSTAO REKORDER FRANŠIZE, ALI OSTAO SKROMAN: Sve je sjajno kad imate ovakve saigrače! (VIDEO)

Oni veruju meni, ja njima. Na kraju krajeva, moramo da igramo kao tim i pobedimo, a ovo je bila važna pobeda - zaključio je Aleksej

Objavljeno: 22:10h

Aleksej Pokuševski je imao rekord NBA karijere u pobedi svoje Oklahome nad Memfisom (128:122). Srbin je postigao 23 poena (5/8 za tri poena) i uhvatio 10 lopti, a tome je dodao i četiri asistencije.

- Bila je tesna utakmica, igrali smo čvrsto tokom sve četiri deonice. Igrali smo kao tim i borili se žestoko. Ovo je velika pobeda, ali okrećemo se sledećoj utakmici jer sad krećemo na niz gostovanja pa moramo biti spremni - rekao je mladi srspki košarkaš u intervjuu posle utakmice.

Pokuševski je ostvario veliki podvig jer je postao najmlađi igrač u istoriji franšize koji je postigao minimum 20 poena!

- Saigrači veruju u mene, pričaju sa mnom kad god promašim šut, da nastavim da igram i da će sve biti u redu. Kad imate takve saigrače, sve je sjajno.

Novinar je primetio da je Pokuševski često bio u ulozi plejmejkera i sa lakoćom asistirao saigračima. "Gromovi" su pogodili ukupno 16 trojki.

- I to je deo igre. Oni veruju meni, ja njima. Na kraju krajeva, moramo da igramo kao tim i pobedimo, a ovo je bila važna pobeda - zaključio je Aleksej.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.