AMERIČKI NOVINAR POKUŠAO DA UVUČE JOKIĆA U POLITIČKU PROPAGANDU: A Nikola u fazonu - Šta si me, bre, to pitao?!
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

nije mu prošlo

AMERIČKI NOVINAR POKUŠAO DA UVUČE JOKIĆA U POLITIČKU PROPAGANDU: A Nikola u fazonu - Šta si me, bre, to pitao?!

Kaže izreka da nema glupih pitanja, međutim, postaviti jedno ovakvo koje nema nikakve veze ni sa košarkom, ni sa srpskim košarkašem ipak spada u jedno od najglupljih ikada

Objavljeno: 15:02h

Jedan američki novinar pokušao je da uvuče našeg Nikolu Jokića u političku priču, ali mu to nije pošlo za rukom.

Nakon učešća na Ol staru srpski košarkaš se vratio svojim svakodnevnim obavezama u Denveru, a jedna od njih je bila i odgovaranje na pitanja novinara iz celog sveta povodom nastavka NBA sezone.

Novinar Kameron Bjuford pokušao je da skrene temu s košarke i ničim izazvan uplete Jokića u politiku time što mu je postavio sledeće pitanje:

- Čestitke na Ol-star učešću. Kada pred svaku utakmicu slušaš američku himnu, šta ti prolazi kroz glavu? - pitao je Bjuford.

Jokić je bio prilično zbunjem pitanjem jer je, pod jedan političko, a pod dva šta bi mu prolazilo kroz glavu kada čuje stranu himnu.

- Hm, ne znam. Verovatno mislim na utakmicu koja sledi, baš ne znam... Ništa posebno. Nekada slušam himnu, nekada sam u svojim mislima... Ne znam - rekao je zbunjeni srpski košarkaš.

Ovo pitanje je izazvalo burne i brojne reakcije širom sveta, a posebno u Americi i svi hvale srpskog košarkaša što nije naseo na provokaciju i pokušaj da se uvuče u nekakvu političku propagandu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.