ŠVABE SU RADILE PUNO VEĆA SRA**A PA IM SAD LJUBIMO GU*ICU! Rađa žestoko odgovorio na vređanje Đorđa Balaševića!
Foto: Beta/Lana Silvar Dominic

ne trpi omalovažavanje

ŠVABE SU RADILE PUNO VEĆA SRA**A PA IM SAD LJUBIMO GU*ICU! Rađa žestoko odgovorio na vređanje Đorđa Balaševića!

- Ja samo mislim da bi trebalo sejati mir i dobro a ne mržnju. Čovek je pisao pesme protiv Miloševića kad je bilo najgore - napisao je Rađa

Objavljeno:

Dino Rađa se emotivnom porukom na Fejsbuku još jednom oprostio od Đorđa Balaševića i istovremeno podsetio kako je još jedan njegov prijatelj nedavno preminuo.

Slavni košarkaš je pritom opisao jednu anegdotu sa koncerta Balaševića 2004. u Splitu.

- Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Đoleta upoznao kad je bio u Novom Sadu, mislim u vojsci ali nisan siguran. Svakako su bili dobri. Đoletov prvi koncert nakon rata 2004. u Splitu a Mosor nervozan kao pas, ne sme da ide jer se boji kako će publika da reaguje a on emotivac neko sranje nebi preživio. Usred koncerta zove on mene i pita kakva je situacija. Kako meni malo treba kažem mu odma da je sve super osim što ga je jedan lik gađao bocom ali da je to policija rešila za sekund. Inače, ovacije za Đoleta. Meni Mosor naravno ne veruje i odmah zove staroga Grašu. A ovaj sedi do mene i odmah prihvati zajebanciju i potvrdi moju priču. Posle koncerta idemo svi zajedno u Grašin restoran i sedimo za stolom Đole i njegovi, Graše, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene s izvinjavanjen. Ovaj ga bledo pogleda i kaže, o čemu to pričaš. Mosor odma shvati da je zajeban i da se tresa satima bez veze. Veče za pamćenje. Sad bar imaju veselo društvo gore gde se skupljaju dobri ljudi - napisao je Rađa.

Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Djoleta upozna...

Posted by Dino Rađa official on Понедељак, 22. фебруар 2021.

Većina komentara je bila pozitivna, ali se javio i jedan pratilac koji mu je ovo zamerio:

- Dino, da li ti zatvaraš oči pred istinom o lažnom mirotvorcu ili samo voliš muzički žanr tog pevača - upitao je neko Rađu od koga je brzo stigao odgovor:

- Ja samo mislim da bi trebalo sejati mir i dobro a ne mržnju. Čovek je pisao pesme protiv Miloševića kad je bilo najgore. Uostalom hajmo ovako. Švabe su radile puno veća sra**a na svetu pa su nam sad najradije viđeni gosti i ljubimo im guzi*u kad dođu. Do kad ti savetuješ da se mrzimo pa da krenemo normalno. Evo čisto pitam za savet - napisao je Rađa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.