ZVEZDA POSLALA SPISAK IGRAČA ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Samo dvojica stranaca u timu!
Foto: Starsport©

ZVEZDA POSLALA SPISAK IGRAČA ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Samo dvojica stranaca u timu!

Neki zbog korone ne mogu, a neki zbog ograničenja broja stranih igrača

Objavljeno: 14:46h

Crvena zvezda je odredila grupu igrača koji će igrati na predstojećem Kupu Radivoja Koraća.

Crveno-beli, koji će napasti pehar, na koji čekaju već godinama, odrekli su se petorice stranaca, što zbog toga jer su pojedini zaraženi koronavirusom, što zbog toga što je ograničen broj stranih igrača koji imaju pravo nastupa u Kupu.

Tako će ekipa Dejana Radonjića za pehar da se bori bez pomoći Korija Voldena, zatim Lengstona Hola, Džonija O'Brajanta, Kina Koloma i Lendrija Noka.

Crveno-bele će u Novom Sadu predstavljati 13 igrača: Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Dop Rit, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, te mlade snage Nikola Šaranović i Milutin Vujičić.

Krilo Šaranović je rođen 2002. godine i u Juniorskoj ligi Srbije je ove sezone beležio prosečno 11,9 poena i 8,4 skoka, dok je plej Vujičić (2002) u istom takmičenju ostvario učinak od 12,3 poena i 5,7 asistencija po meču.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 11. do 14. februara u dvorani SPENS. Crvena zvezda se u četvrtfinalu sastaje sa Radničkim, u petak od 21 čas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.