IPAK ĆE SE ODRŽATI U BEOGRADU! Juniorski turnir Evrolige pomeren u dogovoru sa Crvenom zvezdom!
Foto: Logo

Ipak se igra

IPAK ĆE SE ODRŽATI U BEOGRADU! Juniorski turnir Evrolige pomeren u dogovoru sa Crvenom zvezdom!

Zajedničkom odlukom Evrolige i KK Crvena zvezda turnir je pomeren za mesec dana

Objavljeno:

Juniorski turnir Evrolige koji je tradicionalno trebalo da se održi u Beogradu tokom vikenda posle nacionalnog kupa, odnosno 19. do 21. februara, biće odložen za mesec dana zajedničkom odlukom Evrolige i Crvene zvezde.

Posle analiziranja kompletne epidemiološke situacije u Beogradu i Srbiji, administrativnih i problema sa putovanjima (Evopska Unija, Izrael, Rusija) sa potencijalnim rizicima, imajući na umu da je zdravlje i sigurnost svih učesnika ANGT najvažnije za svakoga, KK Crvena zvezda obavestio je čelnike Evrolige (sa kojima organizuje turnir već godinama sa velikim uspehom), da bi i pored svih priprema koje su već obavljene, trebalo preispitati odluku o održavanju turnira u ranije utvrđenom terminu.

Zajedničkom odlukom Evrolige i KK Crvena zvezda turnir je pomeren za mesec dana. U ovoj situaciji, KK Crvena zvezda i Evroliga nisu mogli da garantuju učesnicima turnira standard na koji su godinama navikli, postavljajući zdravlje, bezbednost i sigurnost svih učesnika na prvo mesto!

Na turniru koji je pomeren za završnicu marta, učestvovaće juniroski timovi (igrači do 18 godina) Mege, Budućnosti, Cedevite Olimpije, Lokomotive Kubanj, Makabija iz Tel Aviva , Kluža, Partizana i domaćina Crvene zvezde.

O novom terminu ANGT turnira KK Crvena zvezda i Evroliga blagovremeno će obavestiti javnost.

(Espreso/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.