RADONJIĆ NE RAZMIŠLJA O KUPU RADIVOJA KORAĆA! Trenutno imamo prečih problema, nije nam baš dobra situacija u ekipi!
Foto: Starsport©

Nakon žreba

RADONJIĆ NE RAZMIŠLJA O KUPU RADIVOJA KORAĆA! Trenutno imamo prečih problema, nije nam baš dobra situacija u ekipi!

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 11. do 14. februara bez prisustva publike zbog pandemije Covid-19

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde sastaće se u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća sa ekipom kragujevačkog Radničkog odlučeno je žrebom u sredu.

Prvu utakmicu na turniru koji će se održati u Novom Sadu u dvoranama “Spens” crveno-beli bi trebalo da igraju u četvrtak od 21 sat u velikoj dvorani.

Pošto je žrebom odlučen i “kostur” takmičenja, ukoliko savlada kragujevački Radnički, KK Crvena zvezda mts sastao bi se u subotu od 21 sat sa pobednikom duela Partizan – Borac.

- U ovom trenutku nemamo previše prostora da razmišljamo o Kupu. Jedino što mogu da kažem u ovom trenutku je da pratimo našu problematiku, i iz dana u dan analiziramo ne baš dobru situaciju i stanje u našoj ekipi. Kup Radivoja Koraća je za desetak dana i trenutno sam maksimalno okrenut na ne baš dobru situaciju koja je u našim redovima - rekao je trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

KK Crvena zvezda, Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 11. do 14. februara bez prisustva publike zbog pandemije Covid-19.

Četvrtfinala će se igrati 11. februara, potom će ekipe imati slobodan dan, da bi 13. februara bilo odigrano polufinale, a dan kasnije finale.

Prvo polufinale (pobednici mečeva 1 i 2) igra se u subotu od 18.30, a drugo (pobednici mečeva 3 i 4) od 21 sat. Finale je u nedelju od 21.

(Espreso/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.