FENOMENALNI JOKIĆ NIJE MOGAO SAM: San Antonio zaustavio seriju Denvera (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

NBA LIGA

FENOMENALNI JOKIĆ NIJE MOGAO SAM: San Antonio zaustavio seriju Denvera (VIDEO)

Ipak je tim bio jači od jednog čoveka

Objavljeno: 07:08h

Nikola Jokić je odigrao još jednu fantastičnu partiju, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača, i San Antonio je prekinuo seriju pobeda Denvera na gostovanjima - "mamuze" su bile bolje od Nagetsa sa 119:109.

Srbin je za 39 minuta na terenu šutirao 14-24 iz igre (5-11 za tri poena) i 2-4 sa linije slobodnih bacanja, i na kraju je zabeležio 35 poena, 10 skokova i 5 asistencija.

Ipak, San Antonio je bio bolja ekipa, predvođen Demarom Derozenom, koji je imao 30 poena i 10 asistencija, i Dehuonte Marejem, koji je zabeležio 26 poena.

Odluka je pala u poslednjoj četvrtini, kada se San Antonio, pošto je dozvolio da Denver stigne njihovo vođstvo, odlepio, i zadržao Nagetse na svega 23 poena u ovom delu igre.

U timu Denvera bio je dobar još Džamal Marej sa 20 poena, ali je imao horor momenat, kada je povredio kuk u poslednjem delu igre. Na sreću, posle pauze, vratio se u igru.

Trener Denvera Majk Meloun rekao je da ipak očekuje da Marej igra u nedelju protiv Jute, na domaćem terenu.

Zanimljivo, iako Denver nema najbolji početak sezone (trenutno imaju 11 pobeda i 8 poraza), njihov učinak na gostujućim terenima je najbolji u istoriji franšize u ovom delu sezone (7-2).

Evo partije Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.