I PARTIZAN BODRILI NAVIJAČI U HALI?! Pojavili se snimci, šta kažete na ovo?
Foto: Starsport©

a korona?

I PARTIZAN BODRILI NAVIJAČI U HALI?! Pojavili se snimci, šta kažete na ovo?

“Niko za to ne može biti osuđen. Ali, ja kao imunolog apelujem na strpljenje i udaljavanje od rizika”

Objavljeno:

Košarkaši Partizana odigrali su prvi meč Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta u hali "Ranko Žeravica" u Beogradu - u prisustvu navijača. Samo nekoliko dana nakon što su se u Pioniru našle pristalice Crvene zvezde tokom meča sa Fenerbahčeom, grupa onih koji podržavaju Partizan je zauzela gornje delove tribina hale u Novom Beogradu.

Tokom meča između Partizana i Trenta se u prenosu čulo navijanje, videle su se i zastave, a čule su se i navijačke pesme kluba iz Humske. Na kraju utakmice koju je Partizan dobio sa 71:43 igrači su otišli da proslave sa navijačima i jedna od pesama koja se čula bila je i “Volim ga, k’o oka dva”.

Imunolog, doktor Srđa Janković je posle Zvezdine utakmice istakao da niko za to ne može da bude osuđen, pa se ni sada ne očekuje da bilo ko reaguje povodom ovog slučaja.

“Niko za to ne može biti osuđen. Ali, ja kao imunolog apelujem na strpljenje i udaljavanje od rizika”, rekao je tada Janković.

Svidelo se nekome ili ne, bilo je i onih koji su dobili svoja mesta u hali “Ranko Žeravica”. Da podsetimo, Zvezda je dolazak svojih pristalica pravdala time da su sponzori i prijatelji kluba.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.