TRENER PARTIZANA PRED MEČ U ČAČKU SA BORCEM: Imaju neugodnu ekipu, očekujem razne trikove!
Foto: Starsport©

hoće revanš

TRENER PARTIZANA PRED MEČ U ČAČKU SA BORCEM: Imaju neugodnu ekipu, očekujem razne trikove!

U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su na svom terenu izgubili od Borca sa 78:87

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da se njegov tim s velikim oprezom priprema za predstojeći meč protiv Borca od kojeg, kako je naveo, očekuje razne trikove.

- Zato što ih poštujemo, kao i svakog protivnika, s visokom koncentracijom i velikim oprezom se spremamo za sutrašnju utakmicu. Znamo da nisu odigrali poslednje kolo tako da će imati vremena da nešto spreme - rekao je Filipovski, prenosi klub.

KK Partizan, Sašo Filipovski, Novica Veličković
foto: Starsport©

- Imaju neugodnu ekipu, pokretljive centre koji mogu da pogode za tri poena. Znaju da igraju brzo, da preuzimaju, znaju i da stanu u zonu, tako da očekujem razne trikove - dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana sutra od 17.00 gostuju Borcu, u utakmici 14. kola ABA lige.

U dosadašnjem delu sezone regionalnog takmičenja, Partizan je upisao sedam pobeda i šest poraza, dok Čačani u ovaj duel ulaze sa skorom od tri pobede i osam poraza.

- Što se nas tiče, važno je da smo u fundamentima napada i odbrane na visokom nivou, da imamo visoku energiju i, što je najvažnije, da odigramo utakmicu maksimalno sa respektom za sebe i za protivnika - istakao je Filipovski.

kkpartizan, Ognjen Jaramaz
foto: Emilija Jovanović

U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su na svom terenu izgubili od Borca sa 78:87.

- Ekipa Borca nam je u prvom kolu nanela poraz na našem terenu, što već dovoljno govori o kakvom se timu radi i koliko oni mogu da budu nezgodni - rekao je bek Partizana Ognjen Jaramaz pred polazak za Čačak.

- Nama je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna, da ne kažem odlučujuća, i tako im moramo pristupati. Pripemali smo se ovih nekoliko dana za igru Borca, treniraćemo u njihovoj hali gde nas sigurno očekuje težak meč. Ipak, ubedjen sam da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu - dodao je on.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.