UŽASNA POVREDA PRVOG PIKA S DRAFTA: Koleno otišlo u jednu, a noga u drugu stranu! Sezona je gotova za njega!
Foto: Profimedia

horor

UŽASNA POVREDA PRVOG PIKA S DRAFTA: Koleno otišlo u jednu, a noga u drugu stranu! Sezona je gotova za njega!

Nema sreće nekada prvi izbog na NBA draftu koji taman što pronađe formu zadesi ga neka teška povreda

Objavljeno: 10:39h

Košarkaš Orlanda i prvi pik sa drafta 2017. godine Markel Fulc doživeo je tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata u levom kolenu i za njega je ova sezona završena.

U petom minutu utakmice protiv Klivlenda malerozni košarkaš je krenuo u prodor, ali se ispred njega postavio rukie Ajzak Okoro. Fulc je pokušao da promeni smer, izvede takozvani ukršteni korak, ali je bez kontakta pao na pod u velikim bolovima i nekoliko minuta mu se ukazivala pomoć.

Na kraju je s terena odvezen u kolicima. Nekoliko sati nakon teške povrede oglasio se na Tviteru.

- Bog ima plan za mene i znam da će me nevolja u kojoj sam se našao učiniti jačim na kraju. Verujem u svoju braću u ovoj ekipi, imamo puno toga da dokažemo. Za sve fanove, nastavite da nas bodrite. Ja ću pristupiti oporavku sa svim srcem i biću najbolji saigrač ovoj organizaciji - napisao je igrač koji je prošlog meseca s Orlandom potpisao trogodišnji ugovor vredan 50 miliona dolara.

U ovu je sezonu ušao odlično, beležeći u sedam utakmica prosečno 14.3 poena, 6.1 asistenciju i 3.6 skokova. U Orlando je stigao iz Filadelfije u februaru 2019. godine.

Tamo ni u jednom trenutku nije ispunio svoj puni potencijal zbog koga je bio biran s prve pozicije na draftu, jer se dugo mučio s povredom ramena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.