UNEĆU PIŠTOLJ I UPUCAĆU TE! Lebron dobio pretnje smrću! "Durent" mu napisao tačan datum kad i kako će ga ubiti!
Foto: EPA/Erik S Lesser

policija se digla na noge

UNEĆU PIŠTOLJ I UPUCAĆU TE! Lebron dobio pretnje smrću! "Durent" mu napisao tačan datum kad i kako će ga ubiti!

Jasno je da pravi Kevin Durent nema veze s ovim, a policija je već obaveštena

Objavljeno: 10:30h

Lebron Džejms, ponajbolji košarkaš današnjice, dobio je uznemirujuću pretnju smrću sa čak i tačnim datumom kada će biti ubijen i na koji način, a poruka je stigla sa profila koji je potpisan kao Kevin Durent.

- U četvrtak, 18. februara, doći ću na utakmicu Lejkersa i Netsa. U dvoranu ću uneti pištolj i upucati te tokom tajm-auta. Lebrone Džejmsu, upozoren si! - glasi sadržaj poruke, tačnije pretnja, koja je osvanula na društvenim mrežama s profila koji je potpisan kao "witness.kevin.durant".

Lebron Džejms, Pretnje smrću
foto: Printscreen/Instagram

Naravno, ne treba ni govoriti da to nije zvanični profil Kevina Durenta, košarkaša Bruklin Netsa.

Odmah nakon pretnji, alarmirana je i policija, što je uradila pravna služba Lejkersa. A, nedugo nakon pretnji, nepoznati ludak, jer kako ga drugačije nazvati, verojatno je shvatio šta je uradio pa se javno izvinio Lebronu.

- Želeo bih da se javno izvinim Lebronu Džejmsu zbog pretnji. To je bila obična šala. Shvatio sam da pretnje smrću ne mogu i ne smeju biti šala jer ih ljudi shvataju ozbiljno. Možete me mrzeti koliko hoćete, ali da mogu vratiti vreme, nikad ne bih objavio pretnje - osvanulo je na istom profilu nedugo nakon pretnji.

Lebron Džejms, Pretnje smrću
foto: Printscreen/Instagram

Pretnje smrću kazneno su delo i moguća je i zatvorska kazna. Inače, kad smo već kod pretnji, i Lebron je zbog pretnji završio na sudu. Naime, najbolji košarkaš današnjice vlasnik je medijske kuće "Uninterrupted", koja emituje internet seriju "The Shop", u kojoj Džejms s prijateljima u berbernici razgovara o životu.

Takav format emisije nije ništo novo u Sjedinjenim Državama, ali Lebron je smatrao da je to njegovo intelektualno vlasništvo. Pa je zapretio univerzitetu Alabama na čelu s trenerom ekipe Nikom Sabanom, koji su takođe pokrenuli emisiju istog formata pod imenom "Shop Talk". Osim koncepta, Džejms tvrdi da mu je Saban ukrao i logo, rastvorene makaze, samo ih je okrenuo prema dole.

Saban je hrvatskog hrvatskog porekla, a većinu karijere proveo je kao legenda univerzitetskog američkog fudbala, a jednu je sezonu je bio trener Majami Dolfinsa, a on i Bil Beličik, s kojim je veliki prijatelj, hvalili su se kako je čudesno imati dva hrvatska trenera u istoj diviziji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.