BOGDANOVIĆ SE OGLASIO POSLE POVREDE: Citirao je ženu koja je bila silovana kao dete i prinuđena na prostituciju!
Foto: Profimedia

reči američke heroine

BOGDANOVIĆ SE OGLASIO POSLE POVREDE: Citirao je ženu koja je bila silovana kao dete i prinuđena na prostituciju!

Za sada je samo sigurno da Bogdan neće igrati u meču protiv Hjustona

Objavljeno: 11:42h

Nesreća za Bogdana Bogdanovića koji se povredio u drugoj nedelji sezone NBA na meču između Atlante i Njujorka i sada svi s nestrpljenjem iščekuju koliko će morati da pauzira.

Srpski reprezentativac je svoje prilično slabo veče posle 19 minuta provedenih na terenu i samo 3 postignuta poena završio ranije od ostalih zbog povreed zgloba.

On se posle meča oglasio na društvenim mrežama i to citatom Maje Angelu, američke heroine koja je prošla kroz pakao u životu pre nego što je na kraju postala aktivistkinja u borbi za ljudska prava.

Silovana je kao dete, bila žrtva rasizma, radila je kao seksualni radnik, bila pevačica, kondukter, novinarka, glumica, a sada je najpoznatija kao borkinja za ljudska prava.

- U životu ćete se suočiti sa mnogim porazima, ali nikada nemojte da se osećate poraženim - napisao je Bogdanović posle utakmice i poraza svog tima.

U međuvremenu kako javljaju američki mediji on će sigurno propustiti utakmicu protiv Hjustona, a pregledi će pokazati kolika je težina povrede i koliko će još morati da pauzira.

Ono što možda ohrabruje jeste da Bogdan posle povrede nije otišao u svlačionicu, već je ostao na klupi i vidljivo je bilo da može da stoji i šeta, pa to uliva nadu da povreda skočnog zgloba nije mnogo teška.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.