JOKIĆ POSLE ČETVRTOG TRIPL-DABLA U SEZONI: Moramo da održimo taj ratnički duh!
Foto: Profimedia

srpski as zadovoljan

JOKIĆ POSLE ČETVRTOG TRIPL-DABLA U SEZONI: Moramo da održimo taj ratnički duh!

On kaže da bi njegova ekipa mogla da izmori protivnike svojim napadima i da im tako bude lakše u odbrani

Objavljeno: 11:49h

Nikola Jokić ponovo je blistao, a njegov Denver je prekinuo niz poraza i stigao do druge pobede u sezoni, konačno.

Srpski as je ostvario novi tripl-dabl, četvrti u sezoni, koji je bio upotpunjen i trijumfom nad Minesotom. On je postigao 19 poena i imao po 12 skokova i asistencija.

Posle meča je prokomentarisao najpre odličnu partiju Fakunda Kampaca koji je pre mesec dana stigao u Kolorado i na ovom meču imao 15 poena.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

- On je dobar igrač. Ja, lično, znam koliko on može i sada je imao dosta energije, igrao presing po celom terenu, pa me nije mnogo iznenadilo što je odigrao dobar meč - rekao je Jokić.

Nikola je dobio pitanje šta je tim promenio u pristupu, pa je niz poraza prekinuo pobedom.

- Mislim da je naša energija napokon bila dobra, jer u poslednje vreme ne igramo baš dobro... Moramo više skokova da hvatamo, nikada ne smemo da odustanemo, a recimo četvrta četvrtina je bila dosta dobra, imali smo ja mislim osam poena u nizu i moramo da održimo taj ratnički duh, da se konstantno borimo i da ne odustajemo jer će nam to mnogo pomoći.

Na pitanje o odbrani, Jokić je odgovorio:

- Igramo solidnu odbranu, ali defanzivne posede često nismo završavali skokom i to je bio naš problem. Ja lično mislim da dobar napad može da pobedi odbranu i mislim da dobrom igrom u napadu možemo da izmorimo naše protivnike i onda će i njima biti teže da postignu koš. Kao što sam rekao, igrali smo dobru odbranu, ali moramo da hvatamo skok nakon toga. Oni su nam dali dosta poena iz reketa i posle ofanzivnog skoka, nismo smeli to da dozvolimo i to moramo da promenimo - kaže najbolji igrač Denvera.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.