MOGU SVAKOGA DA DOBIJU, ODGOVORNOM IGROM GRADIMO PUT DO POBEDE: Radonjić zna kako do prvog slavlja u novom mandatu!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

tesko gostovanje

MOGU SVAKOGA DA DOBIJU, ODGOVORNOM IGROM GRADIMO PUT DO POBEDE: Radonjić zna kako do prvog slavlja u novom mandatu!

Sam pogled na tabelu poziva na maksimalnu mobilnost - istakao je Lazić

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da skor i pozicija Igokee na tabeli ABA lige nisu slučajnost i naveo da će njegov tim pokušati da odgovornom igrom izgradi put do pobede.

- Očekuje nas zahtevna utakmica protiv odličnog rivala, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobedi u ABA ligi i da se nada visokom plasmanu u regionalnom takmičenju. Njihov skor i pozicija na tabeli nisu slučajnost, što govore i nastupi u FIBA Ligi Šampiona - rekao je Radonjić, prenosi klub.

Vladimir Lučić, Dejan Radonjić
foto: EPA

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su sa novim trenerom u subotu u ranim popodnevnim časovima u Republiku Srpsku, gde ih sutra očekuje meč 12. kola ABA lige sa domaćinom Igokeom.

- Potrebno je da iskontrolišemo njihove najbolje igrače i da dobrom koncentracijom i odgovornom igrom gradimo put do pobede - rekao je Radonjić.

Posle deset odigranih utakmica u regionalnom takmičenju, Zvezda ima devet pobeda i jedan poraz, dok Igokea ima skor 8/2. Kapiten Zvezde Branko Lazić složio se s trenerom da njegov tim očekuje teška utakmiica i naveo da Igokea igra odlično ove sezone u oba takmičenja.

KK Crvena zvezda, KK Alba, Branko Lazić
foto: Emilija Jovanović

- Sam pogled na tabelu, njihova pozicija i skor pozivaju na maksimalnu mobilnost. Imaju odličan tim i nekoliko izvanrednih individualaca koji mogu da naprave mnogo problema svakoj ekipi. Maksimalno ih uvažavamo, ali želimo da dođemo do bodova i moraćemo da odigramo izuzetno borbeno i angažovano - rekao je on.

Meč u dvorani u Laktašima igra se sutra od 17.00.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.