EMOTIVAN GOVOR NBA ZVEZDE NAKON TRIJUMFA: Karl je umro tog dana i više se nikada neće vratiti, ne znam ko je on!
Foto: EPA/Larry W Smith

pobeda za olakšanje

EMOTIVAN GOVOR NBA ZVEZDE NAKON TRIJUMFA: Karl je umro tog dana i više se nikada neće vratiti, ne znam ko je on!

Tauns je pobedu posvetio pokojnoj majci

Objavljeno:

Karl-Entoni Tauns ostavlja nekoliko zabrinjavajućih izjava nakon što je njegova Minesota novu sezonu NBA lige otvorila pobedom nad Detroit Pistonsima.

Timbervulvsi su slavili sa 111:101, a Tauns je sa 22 poena, 11 skokova i sedam asistencija bio najbolji igrač svoje ekipe.

Karl-Entoni Tauns
foto: Profimedia

Sve se ovo dešava samo nekoliko meseci nakon što mu je od posledica koronavirusa preminula majka, ali i još nekoliko članova porodice. Kaže da mu je bilo veoma važno da zbog njih dobije ovu utakmicu.

- Puno znači. Srećan sam što sam ovu pobedu mogao posvetiti majci. Rekao sam joj da ću ostvariti ovu pobedu i da ću zadržati loptu, pa sam vrlo srećan što je sve tako ispalo - rekao je centar "Vukova", a onda otkrio:

- Znate šta? Ne prepoznajem se više u utakmicama i godinama koje sam igrao u prošlosti niti kako sam se osećao tih dana. Ako mogu na trenutak da budem iskren, ne sećam se i nije me briga. Samo znam šta se dogodilo. Od 13. aprila možete da me vidite kako se smešim, ali Karl je umro tog dana i više se nikada neće vratiti. Ne sećam se tog čoveka, ja ne znam ko je on. Govorite s mojim telom, ali moja duša je mrtva već neko vreme - završio je Tauns.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.