IŠČAČKAO MI JE LOPTU! Jokić pokušao da objasni svoju grešku zbog koje je Denver izgubio i raspravu sa saigračima!
Foto: Printscreen/Twitter/@AltitudeTV

nije bio raspoložen

IŠČAČKAO MI JE LOPTU! Jokić pokušao da objasni svoju grešku zbog koje je Denver izgubio i raspravu sa saigračima!

Imao je i raspravu potom sa saigračima

Objavljeno: 09:42h

Nikola Jokić je sjajnim tripl-dablom otvorio novu NBA sezonu, ali je na kraju ispao i veliki tragičar i njegov Denver je doživeo iznenađujući poraz od Sakramenta na svom terenu.

Kingsi su bukvalno uz zvuk sirene košem iz odbojke Badija Hilda posle promašenog zakucavanja Harisona Barnsa u kontri stigli do trijumfa, a prethodno je u napadu Denvera Barns ukrao loptu upravo Jokiću pri rezultatu 122:122.

- Oni su bili u zoni, mi smo probali da izvedemo akciju, Barns je bio na mom dodavanju i ‘iščačkao’ je tu loptu, ispala je dobra blokada, ali se nismo vratili u odbranu kao tim i Badi Hild je pogodio na vreme - pokušao je da objasni svoju neopreznost Jokić koja je dovela do poraza Nagetsa.

Što se tiče utakmice, on smatra da je Denver morao ranije da reši pitanje pobednika i da izbegne ulazak u neizvesnu završnicu.

- Odigrali smo dobro prvo poluvreme i mislili smo da će biti lako. Ali oni su izašli u drugom poluvremenu veoma agresivno, sa mnogo energije. Trčali su mnogo, svejedno da li su pogađali ili promašivali. Podigli su tempo meča i mi tome nismo isparirali. Delom smo to uradili u četvrtoj četvrtini, ali je treća četvrtina bila problem - rekao je srpski košarkaš.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.