SRAMNI POKUŠAJ BARSE DA SE "OPERE" ZBOG SKANDALA S ERTELOM: Još gore se ukopali što su ga ostavili na aerodromu!
Foto: EPA/Erdem Sahin

sramota za veliki klub

SRAMNI POKUŠAJ BARSE DA SE "OPERE" ZBOG SKANDALA S ERTELOM: Još gore se ukopali što su ga ostavili na aerodromu!

Po principu "Nisi uradio ono zbog čega smo te poveli, nećeš da se vratiš s nama"

Objavljeno: 11:55h

Iz Barselone su se oglasili povodom skandaloznog poteza da ostave svog igrača Tomasa Ertela u Istanbulu na aerodromu nakon što su saznali da im je "iza leđa" pregovarao sa najvećim rivalom, Real Madridom.

Evropskom košarkom je tokom noći između utorka i srede puk'o skandal zbog poteza katalonskog kluba posle utakmice Evrolige protiv Efesa.

Ertel, koji je višak u klubu, ostavljen je na aerodromu u Turskoj, jer je navodno otkriveno da je dogovarao sa svojim menadžerom Miškom Ražnatovićem prelazak u Real, iako su u Barsi imali drugačije planove, tačnije da mu isplate 1.200.000 evra za raskid ugovora i potom ga pošalju u Fenerbahče u zamenu za Lea Vestermana.

Tomas Ertel
foto: EPA/Ramon de la Rocha

Međutim, ispostavilo se da Ertel ima drugačije planove, iako je sa ekipom putovao u Istanbul kako bi pregovarao sa Fenerom, što je potvrdila i Barselona saopštenjem.

- Klub je dozvolio košarkašu, koji nije bio u protokolu za meč protiv Efesa, da putuje sa ekipom u Istanbul, kako bi rešio sve oko svoje budućnosti, kako su njegovi predstavnici i zatražili. U utorak je košarkaš zatražio da radi samostalno. U utorak uveče, klub i njegov agent prekinuli su pregovore, ali su se dogovorili da nastave sa pričom. S obzirom da je igrač prekinuo pregovore sa klubom u koji je želeo da pređe, a da nije došao sa timom kako bi trenirao i igrao utakmicu, klub je odlučio da se igrač neće vratiti sa ekipom - navodi se u saopštenju Barselone.

Jasno je da Barsa pokušava da se "opere" ovim saopštenjem, mada teško da joj je to uspelo, jer nikakvo opravdanje za ovakvo ponašanje ne postoji, posebno u situaciji sa pandemijom koronavirusa.

Inače, turski mediji su još tokom dana u utorak saopštili da u Fenerbahčeu nisu uopšte ni zainteresovani za Ertela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.