NBA dostupan celoj Srbiji! Gledaj potpuno besplatno preko aplikacije Arena Cloud!
75. sezona košarkaške lige, Foto: EPA/ERIK S. LESSER

NBA LIGA

NBA dostupan celoj Srbiji! Gledaj potpuno besplatno preko aplikacije Arena Cloud!

Favoriti ove sezone su Los Anđeles Lejkersi koji će pokušati da odbrane titulu

Objavljeno:

Sve je spremno za početak 75. sezone najbolje košarkaške lige na svetu, NBA lige, čije će mečeve svi ljubitelji sporta moći da potpuno besplatno gledaju putem aplikacije "Arena cloud".

Ove sezone Srbija će u NBA imati šest aduta: Nikolu Jokića, Bogdana Bogdanovića, Bobana Marjanovića, Nemanju Bjelicu, Alena Smailagića i Alekseja Pokuševskog, a mečeve koje oni budu igrali imaćete prilike da pratite na programima "Arene sport".

Sada je sve to moguće uz pomoć aplikacije "Arena cloud" koja je besplatna u prva tri meseca korišćenja i to bez ugovorne obaveze, a preuzima se vrlo jednostavno, putem Google Play Store-a ili Apple Store-a i moguće ju je koristiti na svim pametnim uređajima.

NBA liga će početi u noći između 22. i 23. decembra kada će svi ljubitelji košarke moći u direktnom prenosu da prate meč Golden Stejta i Bruklina (01.00), a zatim i derbi Los Anđelesa i meč Lejkersa i Klipersa. Pravi košarkaški maraton predviđen je za petak, 25. decembar, kada će direktni prenosi na "Arena sportu" početi u 18 časova i trajaće sve do šest sati ujutru.

Favoriti ove sezone su Los Anđeles Lejkersi koji će pokušati da odbrane titulu. Ova sezona će biti nešto drugačija u odnosnu na sve prethodne pošto će se igrati 72 umesto 82 meča u ligaškom delu. Uveden je i plej-in, u kome će se za mesto u doigravanju i nastavak borbe za titulu naći timovi koji posle ligaškog dela budu zauzimali od 7. do 10. mesta u konferencijama, a koji će dodatno podići nivo zanimljivosti i neizvesnosti u ligi.

I još jedna lepa vest za sve fanove NBA lige. Aplikacija "Arena cloud" ima mogućnost vraćanja sadržaja sedam dana, pa svako ko propusti bilo koji meč koji želi da pogleda može to da učini u bilo kom trenutku.

Sve informacije o "Arena cloud" aplikaciji možete pronaći na sajtu: www.arenacloudtv.com.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.