ZVEZDI STIŽE MOŽDA I NAJGORI PROTIVNIK U OVOM TRENUTKU: Šuteri, trče kontru, ali Obradović kaže da postoji ključ!
Foto: Starsport©

loša situacija za crveno-bele

ZVEZDI STIŽE MOŽDA I NAJGORI PROTIVNIK U OVOM TRENUTKU: Šuteri, trče kontru, ali Obradović kaže da postoji ključ!

Crveno-beli su u crnom nizu od pet uzastopnih poraza u Evroligi

Objavljeno: 15:31h

"Stiže nam Valensija, možda i najtalentovanija napadačka ekipa u Evroligi, ali verujem da imamo šansu, ukoliko budemo strpljivi", izjavio je trener Crvene zvezde Saša Obradović.

Valensija dolazi u Beograd nakon pobede nad Olimpijakosom u Pireju, sa skorom od 9-5, dok Zvezda ima učinak 4-10, uz jako loš niz od pet uzastopnih poraza, ukupno osam na poslednjih devet utakmica.

- Znatno su se pojačali ove sezone i istakli svoje ciljeve. Doveli su Vilijamsa, Kalinića, Hermansona, Prepeliča, odigrali su fenomenalno u Pireju i stižu u odličnom raspoloženju. Odlični su šuteri, odlično trče kontru, ključ je kako ih timski odbraniti, jer individualno svi imaju veliki kvalitet. Ubacuju mnogo poena, ali imaju i mana, verujem da imamo šansu uz strpljenje koje moramo da pokažemo - rekao je Obradović za klupski sajt.

Boriša Simanić, Ognjen Dobrić
foto: Starsport©

Zvezdin prvotimac Ognjen Dobrić smatra da neće biti lako, ali da ekipa mora da pronađe način da parira rivalu.

- Još jedan težak meč u nizu koji nas očekuje, protiv ekipe koja igra odlično, čak je neke od najvećih pobeda ove sezone beležila na gostujućim parketima. Ekipa koja se godinama gradi oko Dubljevića i nekoliko vrlo iskusnih španskih igrača, sada je izuzetno pojačana tokom leta dolaskom Kalinića, Vilijamsa, Hermansona. Neće nam biti lako, ali mi moramo da pronađemo način i igru koja nas je krasila u prethodnom periodu i dođemo do pobede - rekao je Dobrić.

Utakmica 15. kola Evrolige između Crvene zvezde i Valensije igra se u petak od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.