MARADONA JE BIO IMBECIL I DEBELI NARKOMAN! Zbog ovih reči jednog čoveka mrzi ceo svet, a Dijegov brat ga traži!
Foto: EPA/Andy Rain

poručio mu da će ga naći

MARADONA JE BIO IMBECIL I DEBELI NARKOMAN! Zbog ovih reči jednog čoveka mrzi ceo svet, a Dijegov brat ga traži!

Ne znamo šta je trebalo ovom čoveku da tako govori na televiziji o pokojnoj legendi

Objavljeno:

Italijanski novinar Filipo Faći postao je jedna od najomraženijih ličnosti na celom svetu, a sve zbog svojih nepristojnih komentara na račun preminule legende fudbala Dijega Maradone.

El Pibe je preminuo 25. novembra, samo nekoliko dana posle svog 60. rođenda i planeta i dalje žali za velikim gubitkom i preranim odlaskom, po mnogima, najboljeg igrača svih vreemna.

Međutim, jedan od tih nije italijanski novinar koji je izazvao bes i gnev, pre svega u Maradoninoj rodnoj Argentini, ali i Italiji, gde je on ostavio dubok trag igrajući za Napoli.

- Maradona je, kao ličnost, imao mana kao jedan mediokritetski imbecil, koji je bio mrtav već sa 35 godina, za razliku od nedavno preminulog Paola Rosija, koji je umro 'živ'. Prosto vam pozli od toga kako su se Napolitanci identifikovali sa njim, usled onog svog fanatizma... - rekao je Faći u emisiji "Tiki taka".

Na tome se nije zaustavio:

- Kada je Dijego Maradona prestao da igra, postao je negativan primer. Bio je to jedan debeli narkoman, uveliko mrtav pre nego što mu je bilo vreme - zaključio je Filipo Faći.

Na te reči ovako je reagovao brat čuvene argentinske "desetke", Hugo Maradona, koji se uključio u program radio stanice "Kis kis Napoli":

- Filipo je osoba koja ne zna šta priča, koja želi da privuče na sebe pažnju javnosti, jer je u pitanju čovek koji je bez sopstvenog života. Voleo bih da ga sretnem, pa da vidim da li bi imao onu stvar da mi u lice kaže to što je tada izgovorio! Tužiću ga, u to nema sumnje. Ne znam gde živi, ali ću doći po njega - u besu je poručio Hugo Maradona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.