PREBRUTALNA TETOVAŽA MARADONE NA BUTINI KAPITENA NAPOLIJA: Tako dete Napulja odaje počast Bogu fudbala! (FOTO)
Foto: EPA/Ciro Fusco

fenomenalno

PREBRUTALNA TETOVAŽA MARADONE NA BUTINI KAPITENA NAPOLIJA: Tako dete Napulja odaje počast Bogu fudbala! (FOTO)

On je svoju novu tetovažu premijerno pokazao na meču Lige Evrope

Objavljeno: 15:24h

Zna se ko je i šta je bio Dijego Maradona i šta je značio za Napulj i Napoli, pa nije ni čudo što je među ljudima iz ovog grada, navijačima kluba i igračima koji su ponikli podno Vezuva izjednačen sa Bogom.

Napolitanci su odali počast "El Pibeu" tako što su svoj stadion nazvali po njemu - "Dijego Armando Maradona" umesto dosadašnjeg naziva "San Paolo", a poštu mu je lično odao i kapiten Napolija i dete tog grada i kluba Lorenco Insinje.

Lorenco Insinje ljubi Maradonin dres posle gola
Lorenco Insinje ljubi Maradonin dres posle golafoto: EPA/Ciro Fusco

Nakon Maradonine iznenadne smrti u 61. godini 25. novembra, lider Napolitanaca je odlučio da uradi tetovažu u čast navećeg fudbalera svih vremena, kako mnogi smatraju.

On je na svojoj levoj butini uradio tetovažu Maradone koju je pokazao na meču Lige Evrope protiv Real Sosijedada, baš u prvom meču u kome je zvanično ime stadiona Napolija promenjeno.

1 / 5 Foto: Profimedia

Maradona je za Napoli igrao 6 godina i doneo im 2 titule prvaka Italije i jedan Kup UEFA, a u Napulju se smatra istinskim božanstvom.

Podsećamo i da je bivši francuski reprezentativac Andre-Pjer Žinjak takođe na svom telu tetovažom odao počast preminulom idolu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.