DOK GA U HJUSTONU ČEKAJU NA TRENINGU, ON BACA PARE U STRIPTIZ KLUBU: Harden vodi sopstveni rat s upravom Roketsa!
Foto: Profimedia

ne ferma ih 2%

DOK GA U HJUSTONU ČEKAJU NA TRENINGU, ON BACA PARE U STRIPTIZ KLUBU: Harden vodi sopstveni rat s upravom Roketsa!

Jasno je već neko vreme da on ne želi da ostane u Teksasu

Objavljeno:

Hjuston još nije ispunio želju Džejmsu Hardenu i pronašao mu novi klub, a "Brada" nije ispunio njihovu želju da se pojavi na treningu prvog dana priprema.

Službeni razlog je NBA protokol za koronavirus, ali indikativno je da se Harden nije pojavio ni na večernjem individualnom treningu, iako je novi trener Stiven Sajlas najavio da će doći.

Trebalo je da bude u Hjustonu biti već nedelju dana, a on je za vikend bio na žurci u striptiz klubu i bacao pare u vis.

NBA je, naime, zahtevala od igrača da u grad u kom njihov klub igra dođu do 30. novembra i do prvog službenog okupljanja odrade period samoizolacije i ne idu nikuda osim zbog testiranja, treninga i esencijalnih aktivnosti poput odlazaka u prodavnicu. Harden je pak tokom vikenda na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Atlante, s rođendanske proslave repera Lil Bejbija, i to bez zaštitne maske, ali od njegovih fotografija puno je zanimljiviji snimak koji je navodno nastao na tom "partiju".

Harden je još pre nekoliko nedelja izjavio da želi otići iz Teksasa, razočaran smerom u kom je klub krenuo nakon odlazaka trenera Majka D'Entonija i generalnog menadžera Derila Morija. Nezadovoljstvo je istakao i Rasel Vestbruk, kog su Roketsi uskoro trejdovali u Vašington za Džona Vola i budući izbor na draftu.

Američki mediji pisali su da su se Roketsi konsultovali s Hardenom pre te razmene i da ju je "Brada" odobrio, ali još je potpuno neizvesno kakvi su njihovi planovi s njim u ovoj sezoni. Harden je sredinom novembra odbio 103 milijuna dolara vredno produženje ugovora na dve godine, čime bi postao prvi košarkaš koji u jednoj sezoni zarađuje 50 miliona.

foto: EPA/Erik S Lesser

Hardenova preferirana destinacija je Bruklin s Kevinom Durentom i Kajrijem Irvingom, a povezuju ga i s Filadelfijom, koji bi zbog njega možda bili spremni razdvojiti Džoela Embida i Bena Simonsa. Mori je sad u Siksersima, a D'Entoni u Netsima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.