JOKIĆ SE NALJUTIO I PSOVAO TRENERA PRED SVIMA: Srbinu nije nimalo prijalo ono što je čuo od Melouna!
Foto: Profimedia

gde ćeš to da kažeš pred njim?!

JOKIĆ SE NALJUTIO I PSOVAO TRENERA PRED SVIMA: Srbinu nije nimalo prijalo ono što je čuo od Melouna!

Naravno, nije reč o nekom ozbiljnom problemu među njima dvojicom, a strateg Nagetsa je to uradio namerno da bi izazvao reakciju srpskog košarkaša

Objavljeno:

Nikola Jokić se naljutio na trenera Majkla Melouna i psovao ga je.

Naravno, reč je o šali stratega Denvera, koja možda i nije toliko prijala srpskom košarkašu, a sve zbog reprezentacije Srbije.

Naime, kao što je poznato od nedavno je novi igrač Nagetsa postao Fakundo Kampaco, koga su srpski košarkaši, ali i cela Srbija upamtili po onoj vanserijskoj partiji upravo protiv naše reprezentacije u četvrtfinalu Mundobasketa 2019. godine.

foto: AP

Tada je omaleni argentinski plejmejker rasturio našu odbranu svojim prodorima i asistencijama i uz Luisa Skolu bio najzaslužniji za kako se i dalje smatra najveći šok tog turnira, jer su otpisani "gaučosi" izbacili prvog favorita za titulu svetskog prvaka koga je predvodio upravo Nikola Jokić.

A povodom toga je Majkl Meloun koji je sve to pratio, rešio da se našali sa svojim najboljim igračem i slobodno možemo reći miljenikom, pa je rekao novinarima.

foto: EPA/Erik S Lesser

- Kada god budem bio tužan ili depresivan, pustiću snimke Kampaca sa utakmice protiv Srbije i to će mi ponovo vratiti osmeh na lice - rekao je Meloun.

A Jokiću nije prijalo to što je čuo pa se naljutio i počeo da psuje trenera. Ipak, naravno da nema ni govora o nekom problemu među njima dvojicom zbog toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.