OBRADOVIĆ POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: Ovo je dobar znak da se pogledamo malo
Foto: Starsport©

prvi poraz

OBRADOVIĆ POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: Ovo je dobar znak da se pogledamo malo

- U drugom poluvremenu smo se odbrambeno vratili tamo ali nekako isto bez pravog strpljenja, bez prave "glave" sa 19 izgubljenih lopti. Ostaje žal, siguran sam da ćemo biti bolji

Objavljeno:

Crvena zvezda je pretrpela prvi poraz ove sezone u ABA ligi.

Saša Obradović je istakao da su gosti zasluženo slavili, ali...

- Zaslužena pobeda gostiju. Možda negde malo čudni kriterijumi, ali ne treba se sada obazirati mnogo na suđenje. Glavni problem je kod nas, već treću utakmicu praktično igramo bez pleja, teško je organizovati igru, teško je u nekim situacijama i naći prava rešenja na terenu. Imali smo problema u prvom poluvremenu sa Ivanovićem koji je dao 20 poena.

- U drugom poluvremenu smo se odbrambeno vratili tamo ali nekako isto bez pravog strpljenja, bez prave "glave" sa 19 izgubljenih lopti. Ostaje žal, siguran sam da ćemo biti bolji. Ovo je dobar znak za nas da se pogledamo malo i da vidimo kako dalje. Analiziraćemo utakmicu i videti kako dalje. Svaka sledeća je najvažnija. Idemo dalje. Borimo se - rekao je on.

Petar Mijović je takođe analizirao meč.

- Očekivao sam da imamo šansu ako se adaptiramo na agresiju spoljne linije Zvezde. Mislim da smo u dobroj meri to uspeli u prvih 25-26 minuta, a posle toga su naša dva glavna kreatora igre, Ivanović i Kobs, pali. Sa njihovim padom smo ostali bez nekih rešenja, ali mislim da smo u nekim trenucima kada nismo imali jasnu viziju napadačku odreagovali dobro u odbrani. Na kraju, mislim da smo zasluženo pobedili ovde. Svesni smo da ulazimo u jak ritam u narednih mesec dana, ova ekipa kada uhvati ritam treninga izgleda jako dobro, ali kada formu održavamo kroz utakmice dolazi do oscilacija. Moramo da se adaptiramo, čekaju nas teške utakmice u nastavku meseca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.