PARTIZAN UBIO SAM SEBE U BARU: Drama i produžeci u Topolici, Gordić i Miler-Mekintajer dva puta promašili pobedu!
Foto: aba-liga.com

ABA liga

PARTIZAN UBIO SAM SEBE U BARU: Drama i produžeci u Topolici, Gordić i Miler-Mekintajer dva puta promašili pobedu!

Crno-beli su pretrpeli novi poraz u regionalnom takmičenju

Objavljeno: 21:22h

Partizan je zakopao samog sebe u Baru i ostao bez pobede! Crno-beli su poraženi od Mornara u hali "Topolica" 77:76 posle produžetka.

A mogu samo sebe da krive izabranici Saše Filipovskog što su upisali još jedan neuspeh u ABA ligi, jer ne samo da su jednom, već dva puta imali priliku da reše utakmicu, a da ne govorimo o tome što su vodili maltene do sredine poslednje četvrtine.

foto: aba-liga.com

Ali reći ćemo vam samo ovo, Partizan je imao poslednji napad u okviru standardnih 40 minuta meča, preostalo je bilo maltene taman toliko vremena da se izvede pun napad i reši utakmica pri rezultatu 70:70, ali je Nemanja Gordić promašio trojku za pobedu.

foto: aba-liga.com

Pa onda u poslednjem minutu produžetka nakon što je Vajthed pogodio za 77:76 najpre je opet Gordić posle tajm-auta ponovo šutirao za tri poena i promašio.

foto: aba-liga.com

Međutim, lopta je ponovo pripala igračima Partizana posle ofanzivnog skoka, ali tada Miler-Mekintajer imao dovoljno vremena da se namesti, proba još jednu trojku i on je isto promašio.

foto: aba-liga.com

Kod domaćina je najefikasniji bio Pulen sa 19 poena, dok je strelac pobedničkog koša, Vajthed, ubacio 16 poena, a Smit 10.

U redovima crno-belih 21 poen Milera Mekintajera, 12 Gordića i 10 Pejdža..

MORNAR: Pulen 19, Gebrijel 8, Nidam 4, Jeremić, Šehović 7, Smit 10, Vajthed 16, Lazić, Vujošević, Vranješ 4, Bjelica , Luković 6,

PARTIZAN: Miler Mekintajer 21(6sk, 4 s) Zagorac 2, Pejdž 10, Dangubić 5, Gordić 12, Janković S. Jaramaz 4, Velićković 3, Janković N 6, Tomas 7 (13 sk) Trifunović, Mozli 6 (6 sk).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.