NBA UVODI OBAVEZNU VAKCINACIJU IGRAČA NA KORONAVIRUS?! Čeka se da prođe još samo jedna provera!
Foto: Profimedia

interesantno

NBA UVODI OBAVEZNU VAKCINACIJU IGRAČA NA KORONAVIRUS?! Čeka se da prođe još samo jedna provera!

O ovome se šuška već neko vreme

Objavljeno:

Najjača košarkaška liga na svetu, NBA, kreće uskoro, start je zakazan za 22. decembar, i kako stvari stoje, svi akteri takmičenja moraće da se vakcinišu protiv virusa kovid, poslednje su informacije iz SAD.

O ovome piše poznati košarkaški novinar Šems Šaranija, koji je naveo da će organizacija, zajedno sa udruženjem igrača, doneti odluku o tome da košarkaši, treneri i osoblje vakcinom budu zaštićeni od korone, i to će im donekle biti obaveza, čim se pokaže da su vakcine delotvorne i sigurne.

- Kada se potvrdi da je vakcina protiv koronavirusa sigurna i efikasna, NBA i NBPA (asocijacija igrača) razgovaraće na temu da igrači, treneri i osoblje treba da prime vakcinu i o dodatnim ograničenjima usmerenim na zdravlje i bezbednost za pojedince koji odluče da je ne prime - kaže u svom "tvitu" pomenuti novinar.

NBA je nedavno saopštila da će ukinuti uobičajene testove na marihuanu, a uskoro, ono što sve najviše zanima, bi trebalo da bude poznato da li će, kao što je navedeno, biti obavezna vakcinacije svih aktera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.