REŠENO: FMP dobio novog predsednika!
Foto: Starsport©

košarka

REŠENO: FMP dobio novog predsednika!

KK FMP želi Đorđu Avramoviću puno uspeha u budućem radu na čelu našeg kluba – stoji u saopštenju FMP-a

Objavljeno:

Košarkaški klub FMP saopđtio je da Zoran Tošković više neće biti predsednik tima it Železnika.

Na Sednici koja je bila održana u sredu, odlučeno je da će novi predsednik FMP-a biti advokat Đorđe Jovanović.

– Najviše telo KK FMP jednoglasno je usvojilo izveštaj predsednika Skupštine KK FMP, Zorana Toškovića, koji je imao dogovor sa Klubom da počev od 13.12.2019. godine, narednih godinu dana vodi Klub, jer je dotadašnji predsednik KK FMP, gospodin Predrag Milojević iznenada preminuo, zbog čega nije bilo vremena za konačno rešenje.

KK FMP ovom prilikom izražava veliku zahvalnost Zoranu Toškoviću jer je u izuzetno teškim uslovima za klub, i u vreme pandemije virusa COVID-19 prihvatio, i izuzetno odgovorno obavljao svoje funkcije.

– Funkciju predsednika KK FMP od 18.11.2020. godine obavljaće ugledni pravnik adv. Đorđe Avramović. Novi predsednik KK FMP rođen je u Beogradu 01.08.1955. godine. Osnovnu, srednju školu i Pravni Fakultet završio je u Beogradu. Od 1985 – 2013. godine u kontinuitetu Đorđe Avramović je vodio svoju advokatsku kancelariju. Na dužnosti Zamenika pravobranioca Gradske opštine Vračar proveo je period od 2013-2019. godine, nakon čega je nastavio rad u svojoj advokatskoj kancelariji. Oženjen je i otac četvoro dece.

KK FMP želi Đorđu Avramoviću puno uspeha u budućem radu na čelu našeg kluba – stoji u saopštenju FMP-a.

Podsećamo, predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je da taj klub neće igrati ABA ligu ukoliko Tošković bude ostao na čelnoj poziciji FMP-a i to je ponavljao na svakoj Skupštini klubova iz regiona.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.