TRI STRAŠNA GUBITKA ZA PARTIZAN: Zbog ovoga se crno-beli nalaze u ogromnim problemima!
Foto: Emilija Jovanović

analiza

TRI STRAŠNA GUBITKA ZA PARTIZAN: Zbog ovoga se crno-beli nalaze u ogromnim problemima!

Biće zanimljivo videti šta može novi trener Partizana

Objavljeno:

Ispred Saša Filipovskog se nalazi vraški težak posao. Slovenački stručnjak jeste zabeležio dve pobede otkako je seo na klupu Partizana, ali svima je jasno da su crno-beli daleko od forme koja ih krasila tokom prošle sezone kada su bili nadomak velikih uspeha.

Ključ Partizanovih problema upravo leži u kraju prošle sezone. Koronavirus je do svih srpskih klubova najviše osetio Partizan. Krenimo redom od najvećeg udaraca za crno-bele nakon što je Kovid-19 prekinuo sva dešavanja u košarci.

Nesumnjivo da je odlazak Andree Trinkijerija potpuno poremetio Parni valjak i napravio upravi kluba velike probleme. Italijanski stručnjak je selektirao ovu ekipu, stvorio izuzetnu atmosferu i na krilima toga radio fenomenalne stvari. Ipak, dve strane nisu uspele da se dogovore oko nastavka saradnje, pa je Trinkijeri krenuo put Minhena gde vodi Bajern.

foto: Starsport©

Drugi veliki udarac za crno-bele je bio transfer Korija Voldena. Prvi plejmejker Partizana je napustio Humksu i prešao u redove večitog rivla, što je mnogo povredio Grobare, međutim, odluka američkog košarkaša je bila i više nego logična. Jeste došao Kodi Miler-Mekintajer, ali Volden je bio vezivno tkivo crno-belih i njegov odlazak je poput Trinkijerijevog ozbiljno uzdrmao Partizan.

foto: Emilija Jovanović

Verovatno najveći gubitak za crno-bele jesu Grobari. Nije Partizan isti klub kada uz sebe nema armiju navijača, koja je uvek bila šesti igrač Parnog valjka.

Neće biti lako crno-belima ove sezone, pogotvo što finansijska situacija u klubu nije baš najbolja zbog pandemije koronavirusa.

foto: Starsport©

Videćemo da li Filipovski ima magični štapić u svom džepu i da li može da napravi hemiju između igrača i Partizan vrati na pobednički kolosek od prošle sezone.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.